Лайм

На всю Україну було два такі: Дмитро Комаров вирішив продати рідкісний спортивний автомобіль

Ведучий "Світу навиворіт" хоче допомогти Україні

17 червня Дмитру Комарову виповнилося 39 років. З нагоди дня народження український телеведучий та мандрівник вирішив провести аукціон, на який виставив свою улюблену "іграшку" – дводверний спортивний автомобіль Chrysler Crossfire.

"Хочу використати цю дату з користю для України", - пояснив він своє рішення віддати всю суму від продажу авто на благодійність.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

В Instagram Дмитро розповів, що купив спорткар спонтанно, задовольнивши давню мрію про "спортивну купешку".

"До початку війни, у мирному 2013-му, я продав стару машину і поклав гроші в банк, тому що через тиждень відлітав до Індонезії. Не збирався купувати іншу, але рука тяглася до оголошень. Натрапив на Сhrysler Сrossfire і здивувався, що не знав про такий. Далі - огляди та оголошення. На всю Україну було дві таких, одна з яких - 2006 року, з пробігом 11 000", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Чоловік по телефону відповів, що обслуговує гараж людини, яка має 20-30 машин. Колись той купив Chrysler Crossfire для "поїздок вихідного дня до ресторану", але з того часу не користувався. Так Комаров зважився на придбання, і з того часу вигадав в авто багато сюжетів для шоу "Світ навиворіт".

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

"Я схожу в МРЕО на переоформлення з тим, хто запропонує найбільшу ціну. Якщо буде бажаючий купити конфіденційно - схожу з представником. Вся сума - на допомогу Україні. Упевнений, ви не сумніваєтеся, що я правильно спрямую кошти і звітуватиму публічно", - пообіцяв ведучий.

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Результати аукціону Дмитро Комаров оголосить 27 червня. Він не встановлював мінімальної ціни, оскільки впевнений, що "потрібна цифра сама прийде".

"Перебивайте ціни. Пам'ятайте – ви не просто купуєте рідкісну машину з історією – ви допомагаєте Україні. Пропонуйте більше, - закликав він. - Живіть, незважаючи на війну. Радуйтеся життю. І нехай ця радість принесе користь".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр