Лайм

Після розставання з "Холостяком" Залівако Анна Богдан відповіла на чутки про стосунки за сценарієм

Дівчина відповіла на звинувачення у соцмережах

Розрив Анни Богдан та Михайла Залівако викликав питання у шанувальників шоу "Холостяк". Фанати романтичного реаліті з самого початку не вірили у щирість почуттів переможниці 11 сезону, а після того, як вона оголосила про розставання з героєм, дійшли висновку – стосунки пари були сценарієм. Дівчина вирішила відповісти на такі звинувачення у соцмережах.

Анна повідомила про розрив із Михайлом кілька днів тому. В подробиці вона вдаватися не стала, лише сказала, що її рішення було остаточним. "Я вже довго не могла знайти в собі сили, щоб сказати вам... Інакше б посипалося ще більше питань, які б мене розбили ще більше. На жаль, наші стосунки закінчилися, це моє остаточне рішення", - написала тоді Богдан.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Вона зазначила, що цей крок дався їй важко, і вона завжди пам'ятатиме "класну історію", яка зав'язалася на "Холостяку". Про причини розставання Анна говорити не стала, Михайло на зв'язок із фанами не виходить. Шанувальники реаліті вирішили, що пара підписала контракт, який вже закінчився.

"Це правда був контракт? Мені важко в це віриться, але хочеться почути це від вас", "Час контракту закінчився і пройшла любов одразу?", "Аня, скажи чесно це був контракт? Або якийсь сценарій?", "Що, контракт закінчився?", - такими повідомленнями завалений дірект Ані.

"Ні з одним чоловіком я не підписувала контрактів!", - заявила Богдан, тим самим поставивши крапку в цих чутках.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Навесні 2021 року Михайло Залівако обрав Анну Богдан із 29 учасниць шоу "Холостяк-11". Бізнесмен вручив каблучку обраниці і зізнався їй у коханні, але у відповідь почув сухе: "Навзаєм". Тоді глядачі обурилися реакцією дівчини та звинуватили її в тому, що вона не має почуттів до хлопця.

Однак пара неодноразово доводила, що між ними – кохання. Одразу після фіналу реаліті Анна та Михайло арендували квартиру і стали жити разом. Залівако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес. Закохані багато подорожували та ділилися своїм щастям у соціальних мережах.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

  • Після розриву з Михайлом Залівако Анна Богдан показала їхні спільні фото. "Найскладніше повірити, що наша історія закінчилася і що в ній немає щасливого кінця. На душі боляче та сумно", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)