Лайм

Дорофєєва вперше після розлучення показала фото зі своїм обранцем

Артистка вирішила більше не приховувати, що у її житті з'явився новий чоловік

Українська виконавиця Надя Дорофєєва, яка у березні оголосила про розрив стосунків із Володимиром Дантесом, заінтригувала шанувальників новим романтичним фото. Так вона поділилася знімком, де трималася за руку з чоловіком.

Відповідний кадр з'явився у Instagram-stories співачки. Видно, що фото зроблено під час подорожі в автомобілі. Також видно ноги артистки, помаранчеву сукню з квітковим принтом та татуювання на руці.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Дорофєєва вперше з моменту розлучення опублікувала романтичний знімок із новим обранцем, вирішивши таким чином не приховувати, що у її житті з'явився новий чоловік – ним виявився ресторатор та творець бренду одягу Михайло Кацурін. Саме із Михайлом Наді приписували роман. До такого висновку фанати дійшли, коли Кацурін виклав пост про розлучення з дружиною Дашею. Публікація з'явилася наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення. Через деякий час з'явилося фото пари, зроблене під час їхньої поїздки до Барселони.

Фото: twitter.com/allliiiiiisaaa

Пізніше співачка опублікувала фото, яким офіційно підтвердила свої стосунки з Кацуріним - на знімку вона стояла в обіймах Михайла. "Разом", - лаконічно підписала кадр зірка. Коментарі до публікації Надя вирішила вимкнути.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Кацурін також оголосив у соцмережах про стосунки з Дорофєєвою. Він виклав скріншот, зроблений під час розмови з Надею. "Погане з'єднання", - говорив підпис на знімку. На що чоловік дав інтригуючу відповідь: "А насправді з'єднання - клас!".

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Відомо, що Михайло та Даша Кацуріни раніше тісно товаришували з Надею та Вовою. Сім'ї разом подорожували, відвідували світські заходи та радісно ділилися спільними кадрами у соцмережах.

Надя Дорофєєва з Дантесом та Михайло Кацурін із дружиною Дашею Фото: instagram.com/vladimirdantes

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття