Лайм

Розходитись можна мирно: Дантес зробив нову заяву про розлучення з Дорофєєвою

Артист поділився цікавими деталями

У березні українські виконавці Володимир Дантес та Надя Дорофєєва повідомили про розлучення через 7 років шлюбу. Співак, який до цього не озвучував точну причину розставання, вирішив трохи розсекретити подробиці їхніх стосунків. Він зізнався, що з Надею вони перестали "гуртуватись" ще до початку війни в Україні.

Таку відповідь артист дав ведучому, коли той запитав про причину їхнього розлучення. "Ми перестали "гуртуватись" ще до початку повномасштабної війни, просто про це пізніше розповіли. Подумали, ніби ніхто так не зверне на це уваги, як це було б у мирні часи. Знаєте, зараз той час, коли можна починати нове життя. І розходитися можна мирно, залишаючись при цьому друзями", - сказав Дантес у "Сніданку з 1+1".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Володимир переконаний, що якщо у відносинах двох людей є проблеми і вони замислюються і про розставання, то не треба чекати "вдалого" часу. Він пояснив таку позицію тим, що "у мирний час розрив із коханою людиною важче переживати":

"Мені здається, що у мирний час важче переживати, ніж зараз. У мирний час ти ходиш і щось собі там вигадуєш. Ми ж взагалі розлучилися нормально, ми просто під час війни це вирішили сказати. У нас немає такого, щоб ми сиділи там і просто обурені плакали, бо: "Ой, як я без неї" або "А як же я без нього". Зараз такого немає, все нормально. Зараз переживати це, мені здається, краще. Якщо ви хочете розлучитися - робіть зараз це".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Крім того, Дантес раніше у своїх інтерв'ю заявляв, що з екс-коханою Надею йому вдалося зберегти добрі дружні стосунки, навіть попри розлучення.

"Ми підтримуємо один одного, ми не розлучаємося погано. Розлучатися треба так, щоб не зіпсувати вашу спільну історію. Тоді ви зможете і надалі спілкуватися один з одним, поважати один одного, просто залишатися друзями. Так, коли нам 18-20 років, ми говоримо собі: "Не можна спілкуватися з колишніми". Але якщо ти з людиною прожив 10 років, спочатку в тебе немає нікого ближче за нього", - говорив виконавець.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, фанати Дорофєєвої підозрюють, що Надя пішла до ресторатора та творця бренду одягу Михайла Кацуріна. Такий висновок вони зробили, коли Кацурін виклав пост про розлучення із дружиною. Публікація з'вилася наступного дня після того, як Надя та Вова оголосили про розлучення. Пізніше з'явилося фото пари, яке, як уточнювалося, було зроблено під час їхньої поїздки до Барселони.

  • Дантес відповів на чутки про роман Дорофєєвої з Кацуріним. Співак не заперечує, що у його колишної коханої та колись друга сім'ї можуть бути стосунки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян