Лайм

Новий хлопець Дорофєєвої показав фото зі співачкою та висловився про їхні стосунки

Закохані вирішили більше не приховувати правду

У березні українська співачка Надя Дорофєєва заявила, що розлучається з Володимиром Дантесом, з яким була разом більше 10-ти років. У червні вона вирішила розсекретити, хто ж зайняв місце у її серці – новим обранцем співачки виявився ресторатор та творець бренду одягу Михайло Кацурін.

У своєму блозі артистка опублікувала перше спільне фото з чоловіком, підтвердивши цим офіційно їхні стосунки. "Разом", - підписала кадр зірка, на якому позувала в обіймах Михайла.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Кацурін теж порушив мовчання і висловився про стосунки з виконавицею. У Instagram він виклав скріншот, який зробив під час відеодзвінка з Надею. "Погане з'єднання", - говорив підпис на знімку. На що чоловік дав інтригуючу відповідь: "А насправді з'єднання - клас!".

Фото: instagram.com/misha_katsurin

І Дорофєєва, і Кацурін вирішили відключити можливість коментувати їхні публікації.

ЗМІ приписували парі роман одразу після новини про розлучення Наді з Вовою. До такого висновку фанати дійшли, коли Кацурін виклав пост про розлучення з дружиною. Публікація з'явилася наступного дня після того, як Дорофєєва та Дантес оголосили про розставання.

Міша та Надя у Барселоні Фото: twitter.com/allliiiiiisaaa

Михайло Кацурін народився у Бердянську. 2005-го року він переїхав до столиці, де зайнявся своєю кар'єрою. За час перебування у Києві чоловік встиг побувати співвласником "Зеленого театру" та "Атласу" - київських нічних клубів.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Кацурін був двічі одружений. Першою його обраницею була дівчина на ім'я Євгенія – з нею він закінчив стосунки у лютому 2015 року.

Другою дружиною Михайла була дизайнерка Дар'я Кацуріна, у шлюбі з якою у них з'явилося двоє дітей. З матір'ю своїх дітей чоловік розійшовся у середині березня цього року. Причини розлучення колишні закохані озвучувати публічно не стали.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Михайло та Даша Кацуріни були разом 7 років, починаючи з 2015-го. За цей час пара змогла успішно відкрити кілька ресторанів східної кухні - "Китайський Привіт", "В'єтнамський Привіт", "Тайський Привіт" та "Японський Привіт". На початку шлюбу вони також заснували свій бренд одягу Katsurina.

"Розійшлися з Дашею. Це були ах****і 7 років! Встигли прожити за цей час кілька життів. Розлучаємося добрими друзями, партнерами та батьками наших прекрасних дітей. На фото, якщо ви не зрозуміли, ми з Дашею у костюмах сміттєвих баків. Всім кохання!" - прокоментував розлучення з Дашею Михайло.

Михайло та Даша Кацуріни Фото: instagram.com/misha_katsurin

Михайло та Даша Кацуріни раніше тісно дружили з Надею та Вовою. Сім'ї разом подорожували, відвідували світські заходи та радісно ділилися спільними кадрами у соцмережах. Наприклад, у січні 2021 року вони разом відпочивали на Балі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття