Лайм

HBO готує продовження "Гри престолів" - новий серіал присвятять Джону Сноу

Сценарій шоу вже написаний

Автор "Гри престолів" Джордж Мартін підтвердив, що Кіт Герінґтон повернеться до ролі Джона Сноу у новому серіалі під робочою назвою "Сноу".

З 2011 по 2019 рік британський актор грав одного з ключових персонажів "Гри престолів" - позашлюбного сина Старків Джона Сноу. У своєму блозі Мартін розповів, що сьогодні "HBO розробляє чотири серіали-наступники" "Гри престолів", один з яких є ідеєю Герінґтона.

Фото: Getty Images

"У недавньому інтерв'ю Емілія Кларк вже згадала, що "Сноу" був ідеєю Кіта Герінґтона, - написав Мартін. - Так, саме Кіт подав нам цю ідею. Я не можу назвати вам імена сценаристів/шоураннерів, оскільки це ще не було дозволено. Але Кіт також привів їх, свою власну команду, і вони чудові".

Мартін додав, що "залучений" до серіалу про Джона Сноу, сценарій для якого вже написаний.

"Команда Кіта відвідала мене тут, у Санта-Фе, і працювала зі мною та моєю командою блискучих, талановитих сценаристів та консультантів над створенням шоу, - написав Мартін. - Написані сценарії, дані примітки, написані друга і третя чернетки. Поки це все. Так працює телебачення. Зверніть увагу: ще нічого не було схвалено, і немає жодних гарантій, коли це буде".

  • Тим часом на 21 серпня 2022 року заплановано прем'єру "Дому дракона" - приквела "Гри престолів", дії якого розгортаються за 300 років до подій оригінального серіалу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита