Лайм

Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон зізнався, що думав про самогубство після закінчення серіалу

Через алкоголізм і депресію актор змушений був лягти в реабілітаційний центр

Кіт Герінґтон, який зіграв Джона Сноу в "Грі престолів", після закінчення серіалу зіштовхнувся з психічними проблемами. 34-річний актор зізнався, що депресія доводила його до суїцидальних думок.

Фото: Getty images

"Те, що трапилося зі мною після закінчення "Престолів", мало досить травмуючий характер. Це дійсно було пов'язано з алкоголем, - сказав він в інтерв'ю The Sunday Times. - Часом я почувався поганою і нікчемною людиною. Ви відчуваєте, що виходу немає, адже ви такий і є. А тверезість - це процес, коли ви говорите: "Ні, я можу змінитися". Нещодавно я дізнався чудову річ. Є вираз, що "леопард не змінює своїх плям", і він повністю помилковий. Леопард дійсно змінює свої плями! Я думаю, що це прекрасно, і це дійсно допомогло. Я вхопився за ідею, що можу фундаментально змінити те, ким я був і як жив".

Шлях Герінґтона до тверезості був непростим, і часом він був близький до суїциду.

"У мене були періоди справжньою депресії, коли я хотів скоїти різні речі. Але я точно не хочу, щоб мене вважали мучеником або особливим. Я через щось пройшов, це моя справа. Якщо це комусь допоможе, це добре", - сказав він.

Актор звернувся до реабілітаційного центру у 2019 році, і з тих пір одужує від алкоголізму. У 2020 році вони з дружиною Роуз Леслі стали батьками, і Герінґтон зізнався, що батьківство стало його найважчою роботою.

"Мати дитину фізично виснажує. Я знімаю капелюха перед батьками-одинаками. Ви бісові генії! Я не знаю, як ви це робите. Тому що це стомлює більше, ніж усе, що я робив у "Престолах"" , - сказав він.

  • Раніше Джейсон Момоа посварився з журналістом через питання про сцену зґвалтування у "Грі престолів". Актора обурила провокація на інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію