Лайм

HBO готує продовження "Гри престолів" - новий серіал присвятять Джону Сноу

Сценарій шоу вже написаний

Автор "Гри престолів" Джордж Мартін підтвердив, що Кіт Герінґтон повернеться до ролі Джона Сноу у новому серіалі під робочою назвою "Сноу".

З 2011 по 2019 рік британський актор грав одного з ключових персонажів "Гри престолів" - позашлюбного сина Старків Джона Сноу. У своєму блозі Мартін розповів, що сьогодні "HBO розробляє чотири серіали-наступники" "Гри престолів", один з яких є ідеєю Герінґтона.

Фото: Getty Images

"У недавньому інтерв'ю Емілія Кларк вже згадала, що "Сноу" був ідеєю Кіта Герінґтона, - написав Мартін. - Так, саме Кіт подав нам цю ідею. Я не можу назвати вам імена сценаристів/шоураннерів, оскільки це ще не було дозволено. Але Кіт також привів їх, свою власну команду, і вони чудові".

Мартін додав, що "залучений" до серіалу про Джона Сноу, сценарій для якого вже написаний.

"Команда Кіта відвідала мене тут, у Санта-Фе, і працювала зі мною та моєю командою блискучих, талановитих сценаристів та консультантів над створенням шоу, - написав Мартін. - Написані сценарії, дані примітки, написані друга і третя чернетки. Поки це все. Так працює телебачення. Зверніть увагу: ще нічого не було схвалено, і немає жодних гарантій, коли це буде".

  • Тим часом на 21 серпня 2022 року заплановано прем'єру "Дому дракона" - приквела "Гри престолів", дії якого розгортаються за 300 років до подій оригінального серіалу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil