Лайм

На одній сцені з Біллі Айліш: Kalush Orchestra виступлять на одному з найбільших фестивалів світу

Український колектив заспіває на Glastonbury Festival

Після перемоги на "Євробаченні-2022" гурт Kalush Orchestra вирушив у європейський тур на підтримку України. Увечері 24 червня реп-колектив виступить на найбільшому музичному фестивалі Великої Британії – "Гластонбері" (Glastonbury). Українці заспівають на одній сцені зі світовими зірками, такими як Біллі Айліш та Кендрік Ламар.

Про це музиканти розповіли на своїй сторінці у Instagram. "У нас щодня нове місто і нова країна, але щоразу однаковий фідбек - "Пацани з України виступили круче всіх". Далі - більше, це тільки початок...", - написали учасники Kalush Orchestra.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KALUSH (@kalush.official)

Glastonbury Festival - один із найбільших культурних заходів літа, що відбуваються у Великій Британії. Фестиваль проходить у Південно-Західній Англії, у графстві Сомерсет, на фермі Worthy Farm, розташованій між селами Пілтон та Пілль, за кілька кілометрів від невеликого містечка Гластонбері.

У 2022 році захід відбувається з 22 по 26 червня. Програма кожного дня фестивалю насичена концертами зірок першої величини та різноманітними перформансами, що влаштовуються на кількох десятках сцен. Гості Glastonbury Festival в основному розташовуются у величезному наметовому таборі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Glastonbury Festival (@glastofest)

  • Цього року український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні", тому, згідно з правилами, Україна має прийняти наступний конкурс у себе. На жаль, військові дії, які не припиняються, унеможливлюють це. Європейська мовна спілка ухвалила остаточне рішення не проводити "Євробачення-2023" в Україні.
  • Раніше ми писали, що Суспільне випустить документальний фільм про переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra. Картина розповість про життя музикантів до тріумфу у Турині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil