Лайм

Зовсім як фото: у Кембриджі представили перший спільний портрет принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Картина висітиме в музеї Фіцвільяма, а згодом переїде в інші місця

Перший офіційний спільний художній портрет принца Вільяма та Кейт Міддлтон представили у Музеї Фіцвільяма в Кембріджі. Його автором став володар багатьох престижних художніх нагород Джеймі Корет.

Полотно вийшло достатньо великого розміру, воно було створене на замовлення Кембриджиським портретним фондом як подарунок герцогу та герцогині. Фотографія портрету вже з'явилася на сторінці королівських осіб у Instagram.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

"Ми раді побачити цей новий портрет, представлений сьогодні в Музеї Фіцвільяма у Кембриджі!" – говориться у підписі до знімку. "Ми раді вітати герцога та герцогиню Кембриджських у Музеї Фіцвільяма, щоб побачити їхній перший спільний портрет, представлений сьогодні в нашій будівлі", - висловилися про портрет співробітники музею.

На картині Кейт Міддлтон зображена у сукні смарагдового кольору, яку вона одягала під час візиту до Ірландії у 2020 році. Дружина принца Вільяма доповнила образ аксесуарами. Так, брошка, яка прикріплена до сукні Міддлтон на картині, має назву "Брошка герцогині Кембриджської". Особливу прикрасу носять королівські жінки, передаючи її наступним поколінням. Виріб з перлин і діамантів датується кінцем 1800-х років, його колись носила ще принцеса Августа Гессен-Кассельська, яка була одружена з герцогом Кембриджським у той час, принцом Адольфом.

Фото: Getty Images

Також Кейт одягнула сережки з перлинами, які колись належали принцесі Діані, і тринитковий перлинний браслет. Завершали образ туфлі Manolo Blahnik з кришталевими пряжками, ціна яких 995 доларів. Взуття смарагдового відтінку чудово підійшло до сукні та доповнило вбрання.

Художник Джеймі Корет позує зі своєю картиноюФото: Getty Images

Відомо, що картина висітиме в музеї Фіцуїльяма, а згодом переїде в інші місця, включаючи лондонську національну портретну галерею в 2023 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil