Лайм

Концепт у кожній деталі: Джамала поділилася емоціями від виступу на фестивалі "Гластонбері" у Британії

Співачка виступила на Glastonbury Festival

Щороку у Великій Британії проходить музичний фестиваль "Гластонбері" (Glastonbury). Виступити на одному з найбільших культурних заходів літа - мрія кожного музиканта, і цього року вона здійснилася у гурту Kalush Orchestra та співачки Джамали.

У 2022 році захід проходив з 22 по 26 червня. Програма кожного дня фестивалю була насичена концертами зірок першої величини та різноманітними перформансами, які влаштовувалися на кількох десятках сцен. Переможниця "Євробачення-2016" виступила на сцені Toad Hall 25 числа, і згодом поділилася емоціями в Instagram.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"І хоч це музичний фест, музика тут - все-таки не №1 (навіть з Біллі Айліш, Полом Маккартні й Кендріком Ламаром у лайнапі). Абсолютна свобода - відчуття, яке збирає тисячі людей щороку. Коли відбувається магія й хороші саундтреки йдуть бонусом". – зазначила Джа під серією барвистих знімків із фестивалю.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"А ще тут концепт у кожній деталі: декорації, екологічність… Пройнялася атмосферою у Green Fields, де мене поселили. Був повний into the wild: зі сном у наметі й з електрикою від сонячних батарей, яку вмикали за розкладом. Масштаби просто вау: тільки ця територія – як Житомир за розміром", - додала вона.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Напередодні співачка розповідала, що дуже переживала за свій виступ, адже не знала, чи зможе її команда дістатися Glastonbury Festival. На щастя, колектив Джамали доїхав до ферми Worthy Farm неподалік містечка Гластонбері, де відбувається фестиваль.

"І серед цього свята в першу ніч я залишилась зовсім одна у своїй юрті. Посумувала, поплакала…А потім знов ожила – коли бенд таки доїхав майже повним складом. Наш виступ затримався на годину й відбувся аж о 3 ночі. Але всі дочекалися й мегасильно підтримали. Дякую вам!", - написала українська співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

А винагородою за всі переживання був виступ із етно-хаус гуртом "ДахаБраха" на головній сцені "Гластонбері". До цього на ній ніколи не співали українські музиканти.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску