Лайм

Вид на Перемогу: Даніель Салем показав "житло" бійців ЗСУ під Херсоном

Український телеведучий воює на передовій

Збройні сили України продовжують операцію зі звільнення окупованого Херсона та області. Вона проходить на відкритій місцевості, і бійці змушені спати в сирій землі. Даніель Салем, який також воює на передовій, показав, як виглядає "житло" наших захисників.

Український телеведучий опублікував в Instagram короткий ролик, на якому продемонстрував свою "однокімнатну квартиру" - викопаний окоп із дахом із чорного поліетилену. Підпис він зробив у гуморній формі, адже бійці ЗСУ навіть у небезпечних ситуаціях на фронті не перестають жартувати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)

"Здам однокімнатну квартиру на Херсонщині під заходи. Заходи однотипні, але нудно не буває. Сусіди галасливі, але й нам пошуміти можна. Зручності - там де зручно. Вид на Перемогу. Слава Україні!", - написав Даніель.

У коментарях українці не перестають дякувати Салему та іншим героїм, які цілодобово захищають спокій громадянських людей і звільняють кожен сантиметр нашої землі від російських загарбників.

"Дякую тобі, наш славний воїн. Нехай Господь оберігає і низько кланяємось за твою відвагу Слава Україні. Героям слава".

"Нехай Бог оберігає вас та вашу "квартиру". Все буде Україна!".

"Я особисто завжди після відбою тривоги говорю всім спасибі! Нехай береже Бог кожного захисника та українця! Віримо у наші ЗСУ!".

"У таких "квартирах" жартуєте… нехай вас Бог оберігає під своїм святим покровом! На війні найголовніше залишитися живим, тому бережіть себе та побратимів. Тримайтеся!".

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

  • Український телеведучий Даніель Салем - один із знаменитостей, які сьогодні служать у ЗСУ. В Instagram часто показує свою небезпечну роботу. Нещодавно він опублікував відео перестрілки та розповів, що отримав контузію та оглух на одне вухо.
  • Раніше Даніель Салем заявив про рішення удочерити дівчинку, яка осиротіла під час війни. Разом із дружиною Марією він уже виховує доньку Санта-Луну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту