Лайм

Нація вандалів: Анатолій Анатоліч показав, як в Росії розбивають логотип McDonald's

"В цих 9 секундах закладено стільки інформації"

Український телеведучий Анатолій Анатоліч показав, як у Росії демонстративно зривають та розбивають логотип McDonald's. Найбільша у світі американська мережа ресторанів швидкого харчування пішла з російського ринку через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Шоумен зазначив, що цей 9-секудний ролик розповість про росіян більше, ніж будь-яке соціологічне дослідження. "І сміх за кадром і фраза: "Вот и нєт мака", і підхід вандалів навіть до звичайного демонтажу. І прощання з одним із символів закінчення залізної завіси, коли в 1990 році відкрили перший мак у Москві. І тепер "вот и нєт мака" як символ повернення цієї завіси, та ще й із кривавим смаком", - написав ведучий.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч зазначив, що найстрашніше навіть не те, що McDonald's пішов із Росії, а найстрашніші - люди, які на цьому відео та за кадром.

"Нація вандалів. Нація мародерів. Нація, яка пишається тим, що вони тепер нікому не потрібні, тому що їх ненавидить увесь світ", - наголосив український телеведучий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю