Лайм

Пес Патрон продає свою єдину футболку, щоб допомогти тваринам, що постраждали від війни

З милим бонусом у вигляді свого автографа

Пес Патрон влаштував аукціон заради порятунку тварин, що постраждали від війни. Лот - унікальна собача футболка, створена в єдиному екземплярі для офіційного мерча Патрона. На ній чотирилапий сапер залишив лапкою свій автограф.

Як стверджує сам Патрон на особистій сторінці в Instagram, це його перша та єдина футболка, яку він носив хвилин 15, а потім трохи заляпав. Тепер він разом із UAnimals хоче її продати, а отримані кошти віддати на корм та ліки для котиків та собачок, які втратили домівку через російську агресію.

Фото: instagram.com/patron_dsns

"Віддаю останню футболку (взагалі-то це моя перша футболка). Єдина собача футболка з мого офіційного мерчу. Носив хвилин 15, а потім заляпав трішки. Але найголовніше - поставив на ній свій автограф лапою", - написав Патрон.

Фото: instagram.com/patron_dsns

"Я хотів купити човен для своїх саперів-водолазів, бо на тому, що в них зараз вже стільки латок, що майстри кажуть, що більше нічого латати. Але передумав, бо побачив пост UAnimals про тваринок, що постраждали від війни, - додав пес-сапер. - Хочу віддати виручені кошти врятованим котикам-собачкам. Щоб їм було що їсти, щоб були кошти на лікування. А човен ще купиться".

Фото: instagram.com/patron_dsns

Футболку Патрона виставлено на онлайн-аукціоні "Прозорро.Продажі". Стартова ціна лота – 25 тисяч гривень. Аукціон пройде 8 липня.

Джек-рассел-тер'єр на прізвисько Патрон - талісман піротехніків, які займаються розмінуванням територій у Чернігівській області. З початку повномасштабної війни він допоміг виявити сотні вибухових пристроїв, залишених російськими загарбниками, і став найвідомішим псом у світі.

  • Президент України Володимир Зеленський нагородив Патрона медаллю "За віддану службу", а на 75-му Канському кінофестивалі пес-сапер отримав Palm Dog Humanitarian за зв'язок між людством та собаками. Нещодавно Патрон отримав ще одну нагороду – "Золоту лапу" від клубу собаківництва в Ірландії.
  • У День державної служби в Україні Патрон показав фото зі своїм господарем. Четверолапий сапер тепло відгукнувся про "свою людину", назвавши його справжнім патріотом та супергероєм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці