Лайм

Робимо та думаємо однаково: Горбунов розповів, чому вони з Осадчою одними з перших повернулися до Києва

"В цьому і є, на мій погляд, дуже велика перевага справжньої сім'ї"

Через початок війни в Україні зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов якись час жили в Івано-Франківській області. Однак вже у червні вони одними з перших вони повернулися додому.

Горбунов зізнався, що рішення повернутися для них було спільним, навіть як такої розмови на цю тему не було - звлишатися чи їхати. Ведучий пояснює це тим, що з дружиною вони легко приймають рішення, адже "роблять і думають однаково". Про це батько двох синів розповів у інтерв'ю Аліні Доротюк.

"У нас у цьому випадку спільні погляди. Ми не сперечалися ні про що. Взагалі ми дуже багато речей робимо не зговорюючись однаково, однаково думаємо. В цьому і є, на мій погляд, дуже велика перевага спрвжньої сім'ї. Ми тягнемо віз в один бік, і особливо не сперечаємося, куди треба їхати: вправо чи вліво. Звичайно, для людини, яка дбає про сім'ю – безпека на першому місці. А далі вже максимальні зусилля там, де ти зможеш знадобитися і допомогти, щоб прийти до перемоги. Тут все просто", - поділився подробицями Юрій.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також Горбунов розповів, де від війни ховаються їхні з Катею Осадчою сини – Іван та Данило. За його словами, діти то їдуть, то повертаються додому, бо у Києві не працюють дитячі садки.

"Ми тут по-різному: вони то повертаються, то знову їдуть. Тому що у нас не працює садок, нема жодних гуртків. Коли вони починають сідати на голову, то ми знову їх. Треба небагато, бо для Івана, якому вже скоро 6 років, звичайно, дуже важлива якась комунікація. Удома це буває просто нестерпно", – зазначив знаменитість.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • Раніше Осадча розповіла, чи вцілів їхній із Горбуновим будинок під Києвом. Дім зіркової пари знаходиться неподалік військової частини, тому подружжя залишило сімейне гніздечко в перший день російського вторгнення.
  • Також Юрій Горбунов розповів про плани усиновити сироту після війни. "Це буде ще один внесок навіть не в перемогу, а в розбудову нашої держави", - заявив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення