Лайм

Живемо недалеко від військової частини: Осадча розповіла, чи вцілів їхній із Горбуновим будинок під Києвом

Зіркова сім'я оселилася у красивому двоповерховому особняку

Катя Осадча та Юрій Горбунов живуть під Києвом, в елітному селищі Романків, що у напрямку Конча-Заспи. Будинок зіркової пари знаходиться неподалік військової частини, тому подружжя залишило сімейне гніздечко в перший день російського вторгнення.

Телеведуча з дітьми поїхала у відносно безпечне місце в Україні, звідки активно допомагала українцям з пошуком зниклих на війні рідних, а також дітям, які осиротіли через агресію РФ. На початку травня Осадча повернулася до столиці та показала свій квітучий сад. Подробиць про стан будинку тоді вона не розповіла, також не було відомо, чи жили в особняку окупанти. У свіжому інтерв'ю "КП" в Україні" ведуча поділилася відчуттями від повернення додому і зізналася, чи цілий їхній двоповерховий котедж.

Фото: instagram.com/kosadcha

"З дому ми виїхали вранці 24 лютого, бо живемо недалеко від військової частини. І коли виходили з дому, я на нього подивилася і подумала: ми можемо ніколи сюди не повернутися (плаче). Але головне – залишитися живим, – згадує Осадча. .- А коли повернулася - все так, як ми і залишали".

"Юра повернувся набагато раніше, поприбирав. Вижили абсолютно всі домашні квіти, які ніхто не поливав. І це було для нас, напевно, найбільшим здивуванням - як вони, попри все, стійко трималися", - зауважила Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча додала, що відчуття дому не можна порівняти ні з чим. Вони неймовірно раді, що їхнє житло не зруйнувала російська ракета і їм є куди повернутися. Натомість душа болить за українців, чиї будинки знищили рашисти.

"Наш дім цілий. На жаль, не всім так пощастило. Тому, з одного боку, це така внутрішня щемлива радість, що тобі є куди прийти, з іншого - ти одразу уявляєш, як тисячі людей не можуть повернутися додому, як вони збирають уламки своїх будівель", - розповіла Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

"А якщо ще уявити, що в будинку жили росіяни… Це мені взагалі важко усвідомити. Коли ми виїхали, я думала: хай краще нічого не буде, ніж там будуть жити орки, спати на наших ліжках, користуватися нашим життям", - наголосила вона.

Особняк Осадчої та Горбунова знаходиться за три кроки від будинку Насті Каменських та Потапа. Самі артисти знаходяться за кордоном, куди виїхали за кілька днів до вторгнення Росії. Наразі співачка виступає на благодійних концертах, випускає нові пісні та розповідає світові правду про війну.

  • Юрій Горбунов заступився за Потапа, Бабкіна та інших знаменитостей, які виїхали з України. Ведучий впевнений, що там вони можуть зробити більше для країни.
  • Раніше Катя Осадча згадала перший день війни та показала фото, зроблене 24 лютого. Після перших вибухів сім'ю ведучої охопила паніка та нерозуміння.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil