RU  UA

Дізнатися

Журнал Time помістив на обкладинку виразний портрет Олени Зеленської

Перша леді України дала інтерв'ю американському виданню

Чорно-біле фото Олени Зеленської з'явилося на обкладинці журналу Time. Передовицю озаглавили: "Її особиста війна. Перша леді Олена Зеленська та майбутнє України".

Фото: Alexander Chekmenev for TIME

Фотографії Зеленської для американського тижневика зробив український фотограф родом із Луганська Олександр Чекменьов. Він також є автором виразного портрета Володимира Зеленського, який з'явився на обкладинці Time у квітні.

Фото: https://www.instagram.com/chekmenevalexander/

В інтерв'ю виданню Олена Зеленська розповіла, що після початку повномасштабної війни в Україні провела 10 тижнів у суворо засекреченому місці. Щоб звести до мінімуму ризик російського замаху, Олені та її дітям заборонялося використовувати мобільні пристрої та заходити у свої акаунти у соціальних мережах. Також із міркувань безпеки їм не дозволили спілкуватися з президентом по відеозв'язку, тому вони дивилися звернення Володимира Зеленського по телевізору.

Фото: Alexander Chekmenev for TIME

У травні перша леді України повернулася до Києва до своїх обов'язків. Вона запустила урядову ініціативу щодо надання психологічної допомоги українцям. Нині розпочалося навчання консультантів із травм, створення гарячих ліній з питань психічного здоров'я та залучення іноземних експертів для клінічної підтримки.

Цікаві історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева