Лайм

Стався розвал сім'ї: дружина Юрія Бардаша прокоментувала їхнє розлучення

Дівчина болісно переживає розставання

Юрія Бардаша покинула дружина через його антиукраїнську позицію. Про розлучення з українським продюсером Єлизавета оголосила 4 липня, а тепер прокоментувала своє рішення. Вона зізналася, що поки всі радіють, для неї розпад їхньої пари - душевна травма.

Дівчина виклала Instagram-історію, де на чорному тлі написала, що вона болісно переживає розрив із батьком своєї дитини. "Всі так раді, а для мене це ніяка не радість. Відбувся розвал сім'ї", - прокоментувала вона.

Фото: instagram.com/lisa.bardash

Юрій та Єлизавета одружилися у 2020 році, того ж року у пари народилася дочка Сара. На початку липня 2022-го дружина продюсера заявила, що пішла від чоловіка, пояснивши, що Україна - понад усе.

Фото: instagram.com/lisa.bardash

За кілька днів до цього продюсер музичних проектів Wellboy, "Quest Pistols", "Гриби" та "Нерви" вийшов у прямий ефір в Instagram, де заявив, що Росія - "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі". Більше того, він сказав, що Україні варто здатися РФ.

Продюсер також висловився про ЗСУ. Захисників України він вважає "селянами, які коровам хвости крутили і нічого не розуміють у війні". Свій пропагандистський ефір Бардаш закінчив не менш шокуючою заявою: "ми, російські люди, всі разом будемо великим, дружнім народом".

  • Поки продюсер Юрій Бардаш робить скандальні антиукраїнські заяви, його перша дружина, співачка Луна разом із їхнім сином виступає на благодійних концертах на підтримку України.
  • Раніше через пропагандистську позицію з приводу війни в Україні команда Юрія Бардаша відмовилася з ним працювати Так, Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гусі", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil