Лайм

Тепер звикатимемо до тривог: Ксенія Мішина із сином повернулися до Києва

Акторка показала фото з дому

Ксенія Мішина із сином Платоном повернулися додому. Акторка з дитиною не були в Києві з першого дня повномасштабної війни: 24 лютого сім'я поїхала на західну Україну, а через кілька тижнів полетіла в Бельгію.

Зірка приїхала в столицю увечері 8 липня, а вранці записала кілька розмовних "сторіз" до Instagram. "Друзі, доброго ранку! Так класно я поспала, так виспалася, - сказала Ксенія лежачи у своєму ліжку. - Тепер із Платохою звикатимемо до тривог, але сподіваюся, що їх буде небагато. Тому що після 24-го ми поїхали на західну Україну у село, а там була лише церква та дзвони".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

У Києві Ксенія Мішина із 9-річним сином живуть на останньому поверсі з маленьким вікном у небо.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

У наступних "історіях" акторка показала, яким був її шлях додому. Вона зізналася, що як тільки в'їхала в Україну і проїхала повз доглянуті сільські хатинки, то просто не вірила, що на іншому кінці країни відбувається справжнє пекло.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Коли Ксенія під'їжджала до столиці, її охопила лють. Дивлячись на зруйновані рашистами будинки, магазини, заправки, у неї виникало лише одне питання: "Якого х*ра ця чернь вирішила змінити нам життя і когось асвабадить?! Ну якого???".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія Мішина перебувала за кордоном два з половиною місяці. В Бельгію акторка поїхала за контрактом, який уклала за півроку до початку російського вторгнення в Україну.

Артистка публікувала в Instagram щасливі фото з Європи, і це викликало хвилю обурення серед її підписників. Хейтери писали зірці гидоту, мовляв, як можна відчувати щастя, коли у рідній країні ллється кров. Мішина тоді відповіла, що обирає "чіплятися за світло" і "до останньої краплі любити життя".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв