Лайм

Не була в Україні 2,5 місяці: Ксенія Мішина розповіла про повернення додому

Зірка назвала причину

Українська акторка Ксенія Мішина, яка через початок війни в Україні виїхала із сином за кордон, розповіла, що повертається додому. Вона зізналася, що відчуває страх і тривогу перед поїздкою, але разом з тим дуже сумує за рідним Києвом.

У Instagram-stories знаменитість поділилася, що повертається до України, тому що має тут невідкладні справи. "Так. Я їду додому! Я не була в Києві, та й в Україні вже 2,5 місяці і я дуже сумую" – сказала Мішина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Продовжуючи, зірка зізналася, що відчуває страх і тривогу, адже, в Україні досі небезпечно. "Скажу чесно, що в мене є невідкладні справи, і я поки не агітую нікого повертатися, тому що все-таки вважаю, що це непезпечно", - зазначила Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

У наступних stories знаменитість поділилася спогадами про минуле життя, яке було до війни. Вона зізналася, що для неї досі залишається незрозумілим, як у 21 столітті хтось може отак нахабно приходити і вирішувати за інших їхню долю, забираючи будинки та життя.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Київ – це місто, у якому я прожила багато щасливих моментів, і від того, що хтось забрав у мене цю можливість, стає дуже прикро. Ця несправедливість того, що відбувається, і злість – знову починають роз'їдати. Не вкладається в голові, що хтось може вирішити, що ми, наші будинки, наші життя – це неважливо", - написала акторка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія Мішина - українська акторка театру і кіно. У 2019 році брала участь у шоу "Танці з зірками" у парі з хореографом Євгеном Котом, де вони отримали перемогу. У 2020 році брала участь у першому сезоні романтичного реаліті "Холостячка". За серце головної героїні боролися 15 чоловіків. Глядачі спостерігали за тим, як претенденти організовували побачення та дивували, завойовували прихильність дівчини. У фіналі шоу Мішина обрала коміка Олександра Еллерта. У 2021 році закохані оголосили про розрив стосунків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме