Лайм

Він – чоловік своєї країни: Злата Огнєвіч розповіла про небезпечну роботу батька

Знаменитість поділилася подробицями

Батько української співачки Злати Огнєвіч, який є військовим медиком та у минулому хірургом ВМС України, на початку квітня вирушив із Києва до Харкова допомагати пораненим бійцям. Артистка розповіла, що зараз чоловіка перевели до іншого місця, однак не стала уточнювати, куди саме.

Детальніше про небезпечну роботу Леоніда Бордюга виконавиця написала у своєму блозі в Instagram. Зірка зазначила, що її тато – чоловік своєї країни, і робить так, як підказує йому серце. А вона, як любляча донька, хоч і страшенно переживає за батька, не перестає підтримувати його та пишатися ним.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Мій тато зараз оперує поранених. Де саме - сказати не можу, бо з Харкова його з іншим лікарем перевели в інше місце. І це рішення тата я цілком підтримую й поважаю. Я пишаюсь, бо він - чоловік своєї країни і чинить так, як підказує власне серце та обов‘язок лікаря", - поділилася Огнєвіч.

"Чи боюсь і переживаю? Звичайно! Бо знаю те, про що не можу тут говорити. Але підтримую тата всім серцем. Зараз багато хто з нас ризикує здоров‘ям і життям заради свободи і права жити у вільній країні. Заради майбутнього наших дітей у найпрекраснішій країні. Я вірю, що ми все подолаємо і переможемо цю навалу темряви", - також додала вона.

Злата Огнєвіч із батькамиФото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка зізналася, що дуже цінує сміливість та навіть надихається нею. Війна у рідній країні допомогла артистці зрозуміти, що боятися - не найкращий варіант, тому вона обрала для себе інший шлях - боротися.

"Я ціную сміливість, навіть надихаюсь нею. Бути сміливим чи ні - вибір кожної людини, її характеру. Я, наприклад, страх, як боюсь деяких комах! Але, коли біля Києва розгорталися гарячі події і вранці можна було нарахувати 25 вибухів поспіль - я не боялась. Навпаки - щось глибинне підіймалось в мені й виникало бажання боротися: за свої переконання, рідну землю, бути одним цілим з народом! "Я не здамся, нізащо й ніколи" - ось така думка лунала в мені", - зазначила знаменитість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії