Лайм

Він би мене закатав у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком

Співак винен колишньому продюсеру велику суму

Після розірвання контракту з Ігорем Кондратюком у 2012 році Віталій Козловський заборгував йому величезну суму – 300 тисяч доларів (за нинішнім курсом – понад 9 млн грн). Війна в Україні не пом'якшила їхні відносини, і в інтерв'ю "Слава+" Козловський жорстко висловився про колишнього продюсера.

"Сьогодні на мені висять мільйони, які я маю йому заплатити. Я не користуюся картками, тому що будь-яка цифра - 100 грн, 50 грн - які потраплять на картку, відразу будуть заарештовані, - заявив він. - Мені б совість не дозволила морально вбивати людинe 10 років. Я розумію, що якби Кондратюк мав інші можливості, був би якимось високопосадовцем, він би мене точно закатав у асфальт. Мене б не було вже. А так він усе робить по лінії судових рішень".

Фото: https://www.instagram.com/vitaliy.kozlovskiy.info/

Віталій Козловський визнав, що порушував правила та виконував на концертах старі хіти, права на які належать Кондратюку. Кожне таке порушення оберталося новими судовими позовами, і сума боргу збільшувалася.

"Справді, я порушував правила, співав свої пісні, права на які мені не належать. І за це я зараз відгрібаю. Я був слугою народу, який приходив на мої концерти. Коли тобі кричать: Давай "Шекспір", давай "Небо плаче", і ти йдеш на поводу у глядачів і співаєш ці пісні. А потім сидиш і роками віддуєшся за це в судах", - сказав він.

У серпні 2021 року помер батько виконавця Віталій Сергійович Козловський. Його квартиру співак хотів продати, щоб повернути борг Кондратюку, але сума виявилася недостатньою.

"Я розіб'юся, але ті борги закрию. Мені хочеться жити далі, мені хочеться народжувати дітей, вступати у своє нормальне майбутнє життя без боргів, які всі ці 10 років тягнуть вниз, - каже він. - Мені хотілося б із ним врегулювати ці питання не так, як це було до війни, бо часи змінилися, і потреби в старих москальських піснях у мене вже точно немає, але якось вирішувати питання в мільйонах гривень, коли я сиджу на голій с*аці і їжджу тільки для наших військових... Я не розраховую на його людське ставлення".

Фото: https://www.instagram.com/kondratiuk_official/

Віталій Козловський назвав Ігоря Кондратюка "негідником" і "підлою людиною", і під час війни така думка про колишнього наставника не пом'якшилася.

"Я не підла людина, а він - підла. Я тільки зараз зрозумів, за що бився мій тато, чому він захворів і раніше помер. Він мені казав: "Син, я бачу ту несправедливість, в якій ти проживаєш, і я нічого не можу зробити", - сказав співак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності