Лайм

Усім героями бути не можна: Валерій Харчишин висловився про зникнення Олега Винника

Фронтмен гурту "Друга ріка" назвав мовчання співака дивним

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник різко зник із публічного простору. Український співак зробив кілька публікацій у соцмережах, але остання з них датується 24 квітня. Також Винник не брав участі у благодійних концертах у Європі та не давав інтерв'ю.

В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Оля Полякова проговорилася про таємничу хворобу Винника, але лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин натякнув на його хитку громадянську позицію.

Фото: https://www.instagram.com/olegg.vynnyk/

"Не можна бути всім героями, я розумію страх людський. Тим більше, якщо це дівчина чи мама. Зрештою, не всі люди розумні. Я не знаю, де Олег Анатолійович Винник. Сподіваюся, що він живий і здоровий. Але дивно. Напевно, є окрема група виконавців, які чекають, що все повернеться, які сподіваються і моляться на те, що пам'ять українців дуже коротка. На жаль, це так, це наша національна трагедія - швидко забувати, - висловився музикант в інтерв'ю ICTV. - Олег Винник багато співав російською мовою. Люди, які прикипіли душею, серцем і струнами до цього, їм важко викорінити у собі москаля".

Нагадаємо, що Олег Винник має українське та німецьке громадянство. Його перший україномовний альбом "Роксолана" вийшов у 2013 році, а два попередні ("Ангел" та "Щастя") були російською мовою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil