Лайм

Жити заради: Тарас Тополя зустрівся з дружиною після довгої розлуки

Пара не бачилася з першого дня війни

Під час повномасштабної війни фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя служить парамедиком на передовій. У цей час його дружина, співачка ALYOSHA, знаходиться у США разом із трьома дітьми. Днями артистка прилетіла в Україну, щоб побачити та обійняти коханого. Пара зустрілася у Києві.

Музикант приїхав до столиці з Харкова, де разом із учасниками свого колективу несе бойове медичне чергування на нульовій лінії фронту. Подружжя провело разом кілька днів, після чого знову розлучилося на невизначений термін. На прощання закохані зробили спільне фото, яким поділились на своїх сторінках в Instagram.

Фото: instagram.com/tarastopolia

"Київ. Ранок – сто тридцять восьмий. Настрій – кохаю. Місяць – жити заради. Фото на прощання. Хтось у США, а хтось у Харків. Хорошого польоту кохана. Слава ВСУ! Слава Україні!", - написав Тополя.

ALYOSHA зізналася чоловікові в теплих почуттях і пообіцяла скоро повернутися назовсім. "Неймовірно скучила, безмежно кохаю, скоро повернусь. Той випадок, коли відчуваєш душею сенс всього, що існує…", - підписала кадр співачка.

Фотографія зворушила шанувальників пари і вони написали сім'ї багато теплих слів.

"Неймовірна сім'я, що викликає неймовірне захоплення і повагу!", "Сама мотивуюча пора! Будьте здорові та щасливі! І якнайшвидшого повернення з USA та Харкова!", "Ви і найкраща пара, і найкращі артисти на теренах України! Люблю всім серцем обох вас, і ваших малюків", - пишуть фани у коментарях.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

  • Тарас Тополя та ALYOSHA виховують трьох дітей: 9-річного Романа, 6-річного Марка та однорічну Марію. Нещодавно сини підтримали музиканта на фронті милим подарунком. Хлопчики передали татові патріотичний презент, який виготовили своїми руками.
  • Раніше ALYOSHA розповіла, що Тарас Тополя заздалегідь готувався до війни. Співачка до останнього не вірила, що буде повномасштабна війна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео

Україна вийшла у фінал "Євробачення-2024": коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil витягли під час жеребкування позицію Вибір продюсера - коли артистки будуть виступати у фіналі Євробачення 2024