Лайм

Співачка ROXOLANA розповіла, як її команда потрапила під ракетний удар у Вінниці

Виконавиця в момент обстрілу була у готелі

14 липня країна-терорист Росія вдарила ракетами по центру Вінниці та забрала життя десятків людей. Під ракетний обстріл потрапила команда української співачки ROXOLANA (справжнє ім'я – Роксолана Сирота). Усі хлопці зазнали поранень, життя звукорежисера Євгена Коваленка врятувати не вдалося.

В інтерв'ю "Сніданку з 1+1" виконавиця поділилася деталями трагедії. Цього дня у співачки мав відбутися концерт у Будинку офіцерів, розташованому в центрі міста. Роксолана приїхала до Вінниці напередодні, 13-го числа, а технічна частина її команди (звук, світло) – у день виступу.

Фото: instagram.com/roxolanas

"Вони їхали зі Старокостянтинова з самого ранку. Вони приїхали до Вінниці, тільки припаркували машину в центрі біля площі. Хтось вийшов з машини, хтось ще був у машині. Буквально в ці секунди почалися обстріли, там було три ракети. Хлопці розбіглися. Доля так розпорядилася, що хтось відстрибнув в один бік і врятувався, хтось в інший і не врятувався, - розповіла ROXOLANA. - Я взагалі не розумію, як вони всі вижили, тому що воронка була за сім кроків від них усіх".

Євген Коваленко отримав найтяжчі поранення, у кареті швидкої допомоги у нього зупинилося серце. Хлопцеві було лише 25 років.

"Женя був людиною дуже-дуже світлою, дуже чесною. Ти знаєш, що ця людина ніколи тобі не скаже ні поганого слова, нічого. Дуже світла і дуже тепла, і завжди він відгукувався на всі абсолютно прохання. Він був дуже молодий - 25 років, це лише старт. За це дуже прикро", - додала співачка.

Фото: instagram.com/roxolanas

Ще один учасник команди Роксолани Андрій Мороз потрапив до реанімації, у нього дуже тяжка травма хребта. Вранці 15 липня хлопець прийшов до тями, але стан його досі тяжкий.

ROXOLANA у момент ракетного удару знаходилася в готелі, що розташований за 800-900 метрів від "прильоту".

  • Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці вдень 14 липня. Внаслідок теракту загинули 23 людини, серед них троє дітей, ще сотня зазнала поранень. Десятки людей вважаються зниклими безвісти. Серед поранених - двоє учасників команди Олі Цибульської.
  • Олег Скрипка розповів як десять хвилин часу врятували його від російських ракет у Вінниці. 14 липня якраз мав відбутися концерт за його участю у цьому місті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil