Лайм

Супермодель Ірину Шейк підозрюють у підтримці війни через літери Z на фото в Instagram

Підписники розкритикували зірку

Російська супермодель Ірина Шейк, яка вже багато років живе та працює у США, опинилася в центрі скандалу. Уродженка країни-агресорки РФ виклала у соцмережах фото, у підписі до якого написала "Russianzz on Wednaday". Саме літера Z є неофіційним символом вторгнення росіян в Україну.

Відповідні кадри росіянка опублікувала на своїй сторінці у Instagram. Знаменитість влаштувала собі день так званих "російських розваг". Спочатку вона сходила до лазні, після чого вирішила поїсти олів'є.

Фото: instagram.com/irinashayk

Знімок із салатом модель підписала: "Russianzz on Wednaday", не забувши згадати у слові russians російську терористичну символіку - літеру Z. Залишається не зрозумілим: чи то Шейк просто не подумала і зробила необачний крок, чи то вона вирішила у такий спосіб продемонструвати свою позицію щодо вторгнення РФ в нашу країну.

Фото: instagram.com/irinashayk

Фото: instagram.com/irinashayk

Користувачі мережі не були в захваті від побаченого та розкритикували російську зірку. Тому вже згодом скандальні фото, які виклала модель у соціальні мережі, зникли з її сторінки.

Крім того, небайдужі люди після такого вчинку Ірини почали вимагати, аби з моделлю припинили співпрацю відомі бренди. Дехто також заявив, що Шейк варто повернутися на свою батьківщину, щоб там щодня насолоджуватися "російськими розвагами".

Ірина ШейкФото: Getty Images

Нагадаємо, 1 березня у своєму Instagram знаменитість опублікувала пост, у якому написала No war (ні війні) з зображенням символу peace – пацифік. Під публікацією Ірина розмістила посилання на благодійні фонди, які займаються допомогою українцям.

Фото: instagram.com/irinashayk

  • Наприкінці березня французький бренд Louis Vuitton випустив нову колекцію прикрас, яка обурила людей у всьому світі. Все тому, що на ювелірних виробах теж з'явилася буква Z, і через це модний Дім звинуватили у підтримці російської агресії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток