Лайм

Гуманітарка замість спортзалу: Вікторія Апанасенко розповіла, як готується до конкурсу "Міс Всесвіт"

Українська модель проходить підготовку в умовах війни

Україну на "Міс Всесвіт" цього року представить уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко. 28-річна дівчина вже розпочала підготовку до міжнародного конкурсу краси і вона значно відрізняється від занять решти конкурсанток перед бьюті-змаганням.

"Міс Україна Всесвіт-2022" написала в Instagram допис, в якому розповіла, що отримує з інших країн багато запитань щодо її підготовки до конкурсу краси в умовах війни. І, як зізналася Анастасія, вона не така, як у мирний час.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Дефіле та спортзал. Українська модель готує виходи у вбраннях вдома перед дзеркалом, а спортзал їй замінюють "прогулянки" з сумками з гуманітарною допомогою, яку вона з іншими волонтерами доставляє сім'ям, які втратили житло.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Фотосесії. Вікторія готує портфоліо, тоді як російська армія завдає ракетних ударів по містах України. За словами моделі, коли звучить сигнал повітряної тривоги, вони з командою не припиняють працювати, а спускаються в укриття і продовжують там знімати. Паралельно вони читають новини про нові "прильоти".

"13-річний досвід роботи моделлю навчив мене працювати на результат, не проявляючи справжніх емоцій. Вся інформація про нові вибухи, обстріли та загиблих в різних куточках країни завдає мені болю, але я знаю, що маю бути сильною", - зізналася "Міс Україна Всесвіт".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Одяг. У підготовці до конкурсу "Міс Всесвіт-2022" Вікторії допомагають як українські, так й іноземні дизайнери. "Я дуже вдячна їм за підтримку", - наголосила Апанасенко.

Ментальне та моральне здоров'я. "Коли у твоїй країні війна, кожен день може стати для тебе останнім. Ти живеш у напрузі щодня. Ось чому це вчить мене чіплятися за ці моменти - щогодини, щодня. Це вчить мене бути сильною, - поділилася українка. - Наші люди дійсно сталеві люди! Вони дають мені сили рухатися вперед! І я твердо вірю в те, що добро сильніше за зло. Добро завжди перемагає зло".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Нагадаємо, цього року у зв'язку з повномасштабною війною оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" відмовився від традиційного святкового шоу та передав титул "Міс Україна Всесвіт-2022" Вікторії Апанасенко, "I Віце-Міс Україна Всесвіт-2021".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв