Лайм

Історія Попелюшки: Вікторія Апанасенко розповіла, як отримала корону "Міс Україна Всесвіт-2022"

Модель поділилася цікавими подробицями

Уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко у цьому році отримала титул "Міс Україна Всесвіт", і саме вона представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2022". 28-річна дівчина розповіла, як отримала цей титул і якими були її перші емоції після почутої новини.

"В цьому році конкурс не проходив, бо це недоречно проводити конкурс в нашій країні зараз. Історія про мене – це насправді історія Попелюшки. Коли я дізналася, я волонтерила в ресторані, мила підлогу якраз. Мені зателефонувала президентка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова і сказала, що я буду представляти Україну на "Міс Всесвіт". Я була в такому шоці, я стояла і просто дивилася в стіну, я не знала, як мені реагувати. Так, це була мрія мого дитинства, але отримати корону в такий важкий час – це величезна відповідальність", - зізналася модель у програмі "Ранок з Україною".

"У минулому році я зайняла титул першої віце-міс – це своєрідне друге місце. Це права рука міс, і якщо таке щось непередбачуване відбувається… Таке у нас було в 2020 році, коли перша віце-міс Ліза Ястремська поїхала на "Міс Всесвіт", тому що конкурс також не проводився. Цього року конкурсу немає, тому перша віце-міс автоматично отримує цей титул", - пояснила Вікторія, як отримала титул "Міс Україна Всесвіт-2022".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Також дівчина розповіла, що думає про участь РФ у цьогорічному міжнародному конкурсі краси:

"Я не можу вирішувати, чи може вона брати участь у конкурсі чи ні, тому що це питання оргкомітету "Міс Всесвіт" та "Міс Україна Всесвіт". Особисто я вважаю, що учасниця країни-агресора не може брати участь у конкурсі. Я взагалі не думаю, що я б спілкувалася з представницею Росії – це принципова моя позиція".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Апанасенко у період війни в Україні активно займається волонтерською діяльністю. Вона поділилася, після якої ситуації в житті у неї виникло бажання допомагати іншим:

"Це не волонтерський центр, це ми робимо удвох з моєю подругою, я з нею познайомилася під час війни. Я побачила 19-річну дівчину, яка два рази перехворіла на рак. І вона після операції розносила гуманітарну допомогу пішки, трошки при цьому шкутильгаючи. Для мене Тоня – це приклад справжньої сили українки. Це просто неймовірна історія, тому я вважала за потрібне допомогти їй. Ми почали збирати донати у соцмережах, розвозити гуманітарну допомогу мамам з дітками, бабусям та дідусям".

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності