Лайм

Кіно буде: режисерка Наталка Ворожбит розповіла про останню роль Руслани Писанки

Її персонаж у фільмі - Ніна-пострадянська Україна

Українська акторка та телеведуча Руслана Писанка, яка пішла з життя у 56 років, за кілька років до смерті знялася у головній ролі у фільмі Наталки Ворожбит. Стрічка має назву "Демони" і у найближчому майбутньому вийде на екрани.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Ворожбит. Вона розповіла, що деякі сцени дозняти не встигли, але фільм все одно побачать глядачі. Також режисерка показала фото Писанки, яке було зроблено під час зі зйомок.

Фото: facebook.com/natalia.vorozhbyt

"Ми знімали фільм “Демони” і тримали за інтригу, що Руслана Писанка зіграла в ньому головну роль. Ми уявляли, як дознімемо фільм і оприлюднимо перші ролики з нею, як всі будуть приємно вражені Новою Русею. Вона казала "я роблю квантовий стрибок". В кадрі стригла своє розкішне волосся, а на телеефіри одягала перуку. Приїжджала на перезйомки на Полтавщину після ефіру за кермом і в ніч поверталася назад. Кожного дня робила подвиг на цих непростих зйомках в експедиції. Вона вражала своєю самовідданістю і довірою. Матеріал складний, але жодного капризу і ознак зірковості", - поділилася подробицями Ворожбит.

"Вона хотіла зніматися в українському кіно. Але її не знімали, будемо чесні. Я теж боялася брати телезірку. Був довгий пошук, сотня актрис. Я подивилась випадково її інтерв’ю і серце йокнуло. Як в коханні. Моя. Особистість, глиба, зміст, енергія. Коли вона зайшла на перші проби – то це зайшов всесвіт і повністю заповнив простір. А яка вона красива! Ми зараз монтуємо фільм і я постійно думаю “яка красива людина в кадрі", - продовжила розповідати Наталка.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

Ворожбит закликала прихильників не прощатися з Писанкою, а чекати на нову зустріч із нею на екранах:

"Про себе я її називала "моя малишка", відчуваючи її крихкість. Думала зізнатися їй в цьому десь на сцені під час нагородження за найкращу роль. Їй вже не скажу. Але найкраща роль є. Так, ми не дозняли кілька сцен, але ми щось придумаємо, кіно буде! Воно буде присвячене її зірці. Коли я розповіла їй після презентації ролика "Демонів" в Канах, як всі були в захваті від неї – вона справді плакала і не могла говорити від емоцій. Її персонаж в фільмі - Ніна-пострадянська Україна. З усіма травмами, важкою спадщиною, змарнованими надіями, але красива і непереможна. І Руся втілила це блискуче. Я хочу, щоб в пам’яті вона залишилася не тільки як телеведуча, секс символ і таке інше, а і як зірка українського кіно. Не прощайтеся з нею, чекайте на нову зустріч!".

Фільм "Демони" розповідає про безпритульного чоловіка на ім’я Славік. Він родом із Росії, проте опиняється в Полтавській області, у селі Сорочинці. Там він знайомиться з Ніною. Жінка погоджується прихистити його на зиму, але згодом Славік розуміє, що господиня будинку щось приховує, а все село виявляється містичним місцем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували