Лайм

Оля Полякова заступилася за "хороших росіян" і пояснила, чому продовжує співати російською

Співачка заявила, що в РФ є люди, які готові все втратити заради українців

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно разом із Машею Єфосиніною потрапила у мовний скандал, зробила нову заяву щодо російської мови. Виконавиця зізналася, що продовжує виконувати російськомовні пісні, оскільки "люди хотять ходити на хіти". Крім того, артистка назвала абсурдним вираз "хороших рускіх не буває".

В інтерв'ю Ользі Бутко співачка заявила, що в Росії є люди, які готові втратити все заради українців, і що ми повинні це цінувати.

"Всі ці нападки, що немає "хороших росіян". Я абсолютно впевнена про колективну відповідальність росіян, але коли ми всі кричали: "Робіть щось, виходьте на вулиці"... Деякі люди цього не зробили, а інші зробили і втратили все. І ми починаємо розповідати, що "хороших росіян" не буває. Це абсурдно", - сказала зірка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"У мене є подруга, у якої я жила у Франції, Ніка Білоцерківська. Вона першою отримала кримінальну справу, потім розшук, у неї конфіскували всю нерухомість у Росії - дві квартири в Москві, будинок у Пітері, всі гроші, з усіх рахунків. Вона знала, на що вона йшла. Але з перших днів війни вона кричала, що це війна на свою величезну російську аудиторію. І втратила там усе", - зауважила Полякова.

Співачка додала, що у день народження своєї подруги-росіянки написала емоційний допис, в якому звернулася до Володимира Зеленського з проханням надати "вірній дочці свого народу" українське громадянство. Цю публікацію одразу захейтили.

"Це ненормальна реакція на людину, яка втратила заради правди все! Вона втратила майно і може втратити свободу. Їй загрожує 15 років ув'язнення. І така реакція, зла та агресивна, хочеться просто відвернути голову і в цей бік більше не дивитися. Ми знаємо, як виглядає наш ворог, треба на нього спрямувати всю свою злість, а не один на одного", - висловилася артистка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

В ході інтерв'ю Полякова також зізналася, що досі виконує на концертах свої російськомовні пісні, оскільки їх люблять фанати. Однак у майбутньому вона планує зробити свій репертуар повністю українським.

"Мені дуже шкода мої пісні, бо їх дуже любить наша країна. І, якщо чесно, у своїх концертах я продовжую їх співати. Люди хочуть ходити на хіти. Їм треба почекати, доки мої україномовні пісні стануть хітами та повністю замінять мій репертуар" - сказала артистка.

  • Нагадаємо, Оля Полякова та Маша Єфросиніна потрапили у мовний скандал через те, що продовжують вести розважальний YouTube-проект "Дорослі дівчатка" російською мовою. Артистки зізналися, що їм складно жартувати та емоційно висловлювати думки українською, тому поки програма виходитиме у колишньому форматі. Заяву колег прокоментував Олександр Педан.
  • Раніше Оля Полякова закликала забути Кіркорова та інших артистів із РФ. До повномасштабного вторгнення Росії артистка вважала російського співака своїм другом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео