Лайм

Вечірка з котом: власники пса Патрона показали веселі фото святкування його дня народження

Улюбленець залишився задоволений!

20 липня улюбленець українців пес Патрон відсвяткував свій день народження – чотирилапому помічнику чернігівських піротехніків виповнилося три роки. Господарі влаштували імениннику справжню вечірку з нагоди свята та показали фото цього дня у мережі.

"Ви не повірите! Прийшов додому, а там вечірка-сюрприз. Прийшли колеги по роботі. І, о чудо! Торт самозцілився!!! Це неймовірно, бо ще зранку я його понадкусував, а ввечері він знову був цілесенький!" – розповів хвостатий улюбленець про свої пригоди в Instagram.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Також Патрон поділився подробицями святкування і розповів, які "привілеї" отримав від господарів у цей особливий день:

"Том подарував мені іграшку-ковбаску. Мені дозволили їсти зі столу (такого ніколи в житті ще не було!). Короче, зараз з Томом граємо в наздогнайки. Поки він лише тікає".

Фото: instagram.com/patron_dsns

Люди приєдналися до привітань та побажали українському захиснику наступний день народження святкувати вже в мирній та щасливій Україні.

"Оце нормальна туса після робочого дня", "Торт самозцілився. Ой, не можу. Таке смішне. Ще раз з днем народження!", "Оченята щасливі! Свято в Патрончика", "У Патрончика була справжня вечірка", "Бажаю наступний день народження святкувати вже під мирним українським небом", "Зі святом, наш рятувальник", "Це найкращі новини сьогодні", "Найщасливіший пес!" – висловилися користувачі мережі у коментарях.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Фото: instagram.com/patron_dsns

Український собака-винюхувач вибухівки здобув велику популярність на початку російсько-української війни. За даними ДСНС, до 19 березня джек-рассел-тер'єр допоміг виявити понад 90 вибухових пристроїв, встановлених російськими окупантами на українських територіях. За цей доволі короткий проміжок часу пес став улюбленим героєм не лише для дітей, а й для дорослих.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Патрон почав нести службу у ДСНС у віці 6 місяців, до квітня 2022 року йому виповнилося 2,5 роки. Знаменитий помічник має власну сторінку в Instagram, за якою стежать вже 335 тисяч підписників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування