Лайм

Дженніфер Лопес знялася оголеною на честь свого 53-го дня народження

Шанувальники засипали артистку компліментами

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно вийшла заміж за Бена Аффлека у Лас-Вегасі, 24 липня відсвяткувала свій 53-й день народження. В цей особливий день зірка вирішила вкотре довести – виглядати красиво і доглянуто можна у будь-якому віці.

В Instagram знаменитість опублікувала ролик, який присвячений її новій рекламній кампанії. Лопес презентувала крем для всього тіла, який, за її словами, зробить шкіру ніжною та підтягнутою. А щоб продемонструвати це не лише на словах, дружина Аффлека повністю роздяглася.

"Всю увагу ми приділяємо шкірі обличчя, а про тіло часто забуваємо. Для мене було важливо створити продукт по догляду за шкірою тіла, щоб задовольнити його специфічні та унікальні потреби. Я хочу, щоб ви виставляли напоказ свої найкращі активи – так, я сказала "активи" – і я хочу, щоб ви почувалися чудово, роблячи це!" - прокоментувала новий продукт артистка.

Крім того, у інтерв'ю виданню People виконавиця зізналася, що зараз почувається найщасливішою, ніж будь-коли: "Мені здається, що це для мене лише початок", — сказала вона.

Фото: Даніелла Мідендж/JLo Beauty

Дженніфер випустила обмежену кількість кремів для тіла, які вже представлені на сайті JLo Beauty. Повний запуск нової лінійки відбудеться в серпні.

У коментарях шанувальники привітали акторку з днем народження, а також залишили для неї безліч компліментів. Вони написали, що у свої 53 зірка виглядає просто приголомшливо.

Фото: Даніелла Мідендж/JLo Beauty

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнеследі. Дворазова номінантка на премію "Золотий глобус". За підсумками 2019 року перебуває на 7-му місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів; її заробіток склав $47,5 млн. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримала українців та заборонила свої кліпи на території держави-агресора.

  • У лютому Дженніфер Лопес із короткою стрижкою та ефектним декольте знялася у стильній фотосесії. Знаменитість вкотре зважилася на сміливий експеримент.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків