Лайм

Ми це зробили: Дженніфер Лопес одружилася з Беном Аффлеком і розкрила подробиці весілля

"Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча"

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек одружилися у Лас-Вегасі. Виконавиця назвала своє весілля з Аффлеком найкращим із можливих, а також зазначила, що чекала на цей момент 20 років.

Інформація про це з'явилася на сайті артистки OnTheJLo.com, а згодом в Instagram вона опублікувала фото, зроблене в ліжку. На знімку Дженніфер щаслива і усміхається, а на її пальці виблискує обручка.

Фото: instagram.com/jlo

"Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча. Двадцять років терпіння", - прокоментувала весілля Лопес. Інформаційний бюлетень був підписаний "Mrs. Дженніфер Лінн Аффлек" і включав селфі молодят та відео про те, як пара готується до свого особливого дня, зокрема і фотографії Джей Ло у її весільній сукні.

Фото: OnTheJLo.com

"Саме те, що ми хотіли. Минулої ночі ми прилетіли до Вегаса, стояли в черзі за ліцензією з чотирма іншими парами, здійснюючи таку саму подорож до весільної столиці світу. Позаду нас двоє чоловіків трималися за руки і трималися одне за одного. Перед нами молода пара, яка здійснила тригодинну поїздку з Вікторвілля на другий день народження своєї дочки - усі ми бажали одного й того ж - щоб світ визнав нас партнерами і заявити про свою любов до світу через стародавній та майже універсальний символ шлюбу", - поділилася подробицями знаменитість.

Фото: OnTheJLo.com

"Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Вони затрималися на кілька хвилин, дозволивши нам сфотографуватися в рожевому кабріолеті Cadillac, яким, очевидно, колись користувався сам король Елвіс. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували одне одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли дуже давно, і яке стало реальністю", - також додала Лопес.

Фото: OnTheJLo.com

"Вони мали рацію, коли говорили: "Все, що вам потрібно, це любов, - продовжила розповідати виконавиця. - Любов — це чудова річ, можливо, найкраща з речей, і на неї варто чекати". В інформаційному бюлетені акторка підписалася своїм новим прізвищем - місіс Дженніфер Лінн Аффлек.

Бен Аффлек перед весіллямФото: Instagram Бена Аффлека

Нагадаємо, вперше Лопес і Аффлек почали зустрічатися у 2002 році, і вже в листопаді того ж року оголосили про заручини. Проте весілля пари, заплановане на 14 вересня 2003 року, було скасовано на день раніше. Перші стосунки з Аффлеком Лопес назвала "медійним цирком", через який їм довелося розстатися.

  • Раніше theLime детальніше розповідав історію кохання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека. Вони познайомилися під час зйомок кримінальної драми "Джільї". За сюжетом, їхні герої закохалися одне в одного, те саме сталося і з акторами в реальному житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків