Лайм

З розпатланим волоссям і в обіймах чоловіка: Олена Зеленська знялася для журналу Vogue

Перша леді України позувала для відомого глянцю

Нещодавно Олена Зеленська з'явилася на обкладинці іспанського журналу EL PAÍS. Тепер перша леді України стала героїнею американського глянцю Vogue. Дружина президента знялася у незвичайній фотосесії, один кадр прикрасив передовицю видання.

Фото обкладинки з'явилося на сторінці журналу в Instagram. У виданні зазначили, що під час війни в Україні перша леді Олена Зеленська стала ключовою персоною - дипломатом на передовій та особою, яка символізує емоційну втрату своєї нації.

Фото: instagram.com/voguemagazine

Фотосесія та бесіда з журналістами відбувалися у Києві. "Це були найжахливіші місяці в моєму житті та житті кожного українця. Чесно кажучи, я не думаю, що хтось знає, як ми справлялися емоційно", - сказала вона в інтерв'ю.

Фото: vogue.com

Дружина президента зазначила, що в цей тяжкий для країни час її надихають українці. "Ми з нетерпінням чекаємо на перемогу. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що допомагає нам рухатися далі", - додала вона.

Фото: vogue.com

Олена Зеленська позувала у чорних штанах та молочній блузі з бахромою. Верхні гудзики були розстебнуті, а волосся першої леді було трохи розпатлане .

На кількох кадрах з'явився й Володимир Зеленський. Президентське подружжя розповіло в інтерв'ю про життя у воєнний час, свій шлюб та спільну історію, а також поділилися своїми мріями про майбутнє України.

Фото: vogue.com

Фото: vogue.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024