Лайм

Володимир Дантес підігрів чутки про роман із Кацуріною фото поцілунку

Співак показав, як проводить час із колишньою дружиною хлопця Дорофєєвої

Після того, як Надя Дорофєєва підтвердила стосунки з Михайлом Кацуріним, у мережі стали підозрювати, що Володимир Дантес зустрічається з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною нового бойфренда співачки. Поки що ні співак, ні дизайнер свій загадковий зв'язок не коментують, але час від часу підігрівають чутки про свій роман.

Нещодавно Дантес і Кацуріна разом вирушили до Тель-Авіва, а тепер артист показав неоднозначне фото. Володимир опублікував у "сторіз" слайд-шоу із спільних фотографій з Дашею, серед яких є кадр поцілунку. На ньому Дантес і акцентував увагу підписників, заблюривши "вогнем" та підписавши "братський".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення у березні 2022 року. Артисти були разом 11 років, 7 з яких – у шлюбі. У спільній заяві екс-пара запевнила, що розійшлася за взаємною згодою та зберегла добрі стосунки.

Ресторатор Міша Кацурін та його дружина-дизайнер Даша розповіли про розлучення того ж дня. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей, молодшому з яких 22 липня виповнився рік.

Відомо, що Даша та Михайло Кацуріни тісно дружили з Надєю Дорофєєвою та Володимиром Дантесом. Сім'ї разом подорожували, відвідували публічні заходи та з радістю ділилися спільними кадрами у соцмережах.

Надя Дорофєєва, Михайло Кацурін, Даша Кацуріна та Володимир Дантес Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

  • Раніше Надя Дорофєєва показала чуттєве фото поцілунку з новим хлопцем. Співачка не приховує свого щастя.
  • А Володимир Дантес випустив нову пісню "Тільки ми" і натякнув, що зустрів нове кохання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита