Лайм

У мережі знайшли підтвердження роману Володимира Дантеса з колишньою дружиною хлопця Дорофєєвої

На фото Даші Кацуріної помітили руки українського співака

Шанувальники Володимира Дантеса давно підозрюють, що у нього роман із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною нового хлопця Наді Дорофєєвої. Після розлучення зі своїми половинами, пара часто проводить час разом, проте ніяк не коментує свій загадковий зв'язок. Тепер фани знайшли підтвердження своїм припущенням.

Дизайнер і молода мама опублікувала в Instagram пікантний знімок, на якому позує в напівпрозорій білизні нюдового кольору. Даша сидить на ліжку без макіяжу і з розпущеним волоссям, а Володимир заплітає їй косички. У всякому разі, так стверджують шанувальники Дантеса, які виявили на чоловічій руці нібито шматочок його тату.

До того ж, у геолокації Кацуріна вказала Тель-Авів, а в коментарі написала, що "дозволила собі відпустку на кілька днів". Сам Дантес наразі також тимчасово перебуває в Ізраїлі з благодійним виступом на підтримку України.

View this post on Instagram

Публікація від Dantes (@vladimirdantes)

У коментарях під публікацією Даші також почали писати про те, що у кадрі рука українського співака. Підлив олії у вогонь й сам Дантес.

"Блін, так боляче, що ніхто не помічає гнучкість володарки цього акаунту. Ви що не бачите? Це оптична ілюзія, вона сама собі плете коси, як справжня українська жінка!", - написав Володимир під постом Кацуріної.

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

"Вова, вже й так усі зрозуміли, що це твої руки. Пора виставляти прайс за коси та робити рекламу! А Даша як завжди дуже красива", - пишуть підписники дизайнера. "Точно руки Дантеса. Даша ви самі нам підказали, шматочок тату видно", "За 4 хвилини істотно зросла кількість пошукових запитів в Гугл "руки Дантеса", "Виходь з Дантесом на сцену".

Відомо, що Даша та Михайло Кацуріни тісно дружили з Надєю Дорофєєвою та Володимиром Дантесом. Сім'ї разом подорожували, відвідували публічні заходи та з радістю ділилися спільними кадрами у соцмережах.

Надя Дорофєєва з Дантесом та Михайло Кацурін із дружиною Дашею Фото: instagram.com/vladimirdantes

Цікаво, але про розлучення пари оголосили майже одночасно. Після цього в мережі стали підозрювати, що співачка пішла до Михайла, і нещодавно Надя підтвердила ці чутки.

Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Сам же Дантес випустив нову пісню "Тільки ми" і натякнув, що знайшов нове кохання. Він зізнався, що писав цей трек, коли йому було дуже складно, але він продовжував вірити, що далі буде лише краще. "Так воно і сталося", - наголосив співак.

  • Раніше Володимир Дантес розповів, як пережив розставання з Надєю Дорофєєвою. Рішення розійтися не було спонтанним.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці