Лайм

Намагаюся не напиватися: Позитив відповів на чутки про свою алкогольну залежність

Співак висловив свою позицію

Український виконавець Позитив (справжнє ім’я - Олексій Завгородній), який нещодавно присвятив пісню українським захисникам, відповів на слухи про свою алкогольну залежність. Артист зізнався, що зараз намагається сильно не напиватися, хоча причин для цього достатньо.

Таку заяву Позитив зробив під час розмови зі Славою Дьоміним. "Олексію, багато розмов, в шоу-бізнесі в тому числі, про твою алкогольну залежність. Скажи, ти зміг її побороти і коли востаннє ти так жорстко напивався?" - запитав ведучий співака.

"Я зараз намагаюся жорстко не напиватися, але причини на це є. Я не знаю, хто каже, про мою алкогольну залежність, але у мене з цим ніколи проблем не було. Так, я вживаю алкоголь. Пляшку вина у депресивний день точно можу випити. А як по іншому?", - відповів на питання Завгородній.

Артист запевнив, що коли є хороші новини чи з'явилося натхнення для написання нових хітів - у такому випадку алкоголь відходить на другий план:

"Я тобі скажу, що все одно, якщо в цей день є якісь гарні новини або є якісь гарні пісні, які ти можеш написати, ти можеш працювати, тоді, звісно, алкоголь відходить на другий план".

Фото: instagram.com/positiff

"Зараз я п’ю. Минулого разу пив десь три дні тому. Я думаю, що шкідливі звички я навіть поборов. Якщо ти навіть кажеш про алкоголь, то дуже складно знайти класне вино, і ти думаєш про те, що краще мати чистий розум, що краще випити чаю", - резюмував виконавець.

Позитив - український музикант, вокаліст та автор музики гуртів «Время и Стекло» та «Mozgi», створених під керівництвом Олексія Потапенка. В серпні 2013 року одружився з Анною Андрійчук, з якою зустрічався з п'ятнадцятирічного віку. У квітні 2021 року стало відомо, що пара розлучилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України