RU  UA

Дізнатися

Замість прощання: Оля Цибульська присвятила новий альбом "За тиждень до війни" загиблому Каріму Гуламову

"Особистий сольний концерт для єдиного VIP-гостя"

Українська співака Оля Цибульська презентувала live-альбом "За тиждень до війни", який був написаний перед повномасштабним вторгненням РФ. Свою довоєнну платівку виконавиця та телеведуча присвятила своєму другові та колезі Каріму Гуламову, який загинув, захищаючи Україну.

"Я була впевнена, що ніколи не опублікую цей альбом, - зізналася співачка в Instagam. - За місяць до початку великої війни ми з командою записали масштабний сольний концерт для одного з телеканалів. Після 24 лютого публікувати бодай десь щасливий довоєнний сольник мені здавалося не на часі, не на серці та і я, як і всі українці, вже зовсім не та, яка була до війни".

Фото: instagram.com/cybulskaya

За словами Цибульської, все змінилося ввечері 17 липня, коли один телефонний дзвінок розділив її життя на "до" та "після". Їй повідомили, що на фронті загинув Карім, який був для неї не лише другом та колегою, а ще й став героєм – Гуламов допоміг вивезти батьків співачки з окупованого рашистами Ірпеня на Київщині.

"Кілька днів я не могла взяти себе в руки, прийняти його смерть і те, що ми так і не попрощалися. Ридаючи, перечитувала архіви переписок і згадала, що обіцяла Каріму квитки в перший ряд свого сольного концерту після перемоги - то була єдина подяка, яку він погодився прийняти після того, як допоміг вивезти моїх батьків з окупанового Ірпеня під обстрілами", - розповіла співачка.

"Тому свій новий реліз, live-альбом "За тиждень до війни", записаний в останні дні миру, я присвячую Каріму, - зазначила вона. - Особистий сольний концерт для єдиного VIP-гостя, з усією любов'ю та вдячністю, замість прощання. Я знаю, що він мене почує. Спи спокійно, герою".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Цибульська (@cybulskaya)


До альбому "За тиждень до війни" увійшли live-версії 8 пісень: "Сукня біла", "Янголи плачуть", "Киця", "Я не плачу", "По барабану", "ШаLove", "Море", "Чекаю.Цьом".

Карім Гуламов загинув на фронті за 9 днів до свого 35-річчя. Він став широко відомим у 2018 році як ведучий Військового хіт-параду на каналі М2. Він працював разом з Андрієм Антоненком "Ріффмайстром", брав участь у цивільних акціях. Чоловік народився в Обухові, але останнім часом мешкав в Ірпені. Раніше служив у 73 центрі спецоперацій. Після повномасштабного російського вторгнення вирушив на фронт захищати Україну.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято