Лайм

Почав їсти сам себе: Євген Кот розповів про почуття сорому після виїзду з Києва

Наразі хореограф активно займається волонтерством

Євген Кот та Наталія Татаринцева виїхали з Києва після того, як ледь не отруїлися чадним димом після сильних обстрілів. Після виїзду зі столиці у хореографа виникло почуття сорому перед тими, хто пішов захищати Україну від ворога.

"Я почав їсти сам себе, - розповів він у програмі "Як ти?". - Під Києвом збирають тероборону, роздають зброю всім людям і мені соромно, що я втік, що зробив щось погане. У нас було два дні, коли ми з Наталею майже не спілкувалися, просто були стандартні фрази. Мені навіть було соромно попросити, щоб Наталя мені приготувала поїсти. Я чекав, якщо вона мені подасть, значить я поїм, якщо не подасть - я не проситиму. Я нібито не заслужив".

Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Пара зупинилася у Чернівцях, де за збігом обставин у знайомих Євгена було велике СТО. Тоді танцюристу прийшла ідея привозити машини з Європи та готувати їх для фронту.

"Мені було дуже зручно. Спочатку я вкидав свої гроші, потім коли вони стали закінчуватися, а доходу ніякого немає і не передбачається, я оголосив збір. Люди стали донатити і знайомі, і не знайомі", - розповів Кот про своє волонтерство.

На сьогодні хореограф придбав та особисто передав на передову 7 автомобілів. Женя сам їздить у гарячі точки, а потім повертається "як доведеться".

Фото: instagram.com/kot_jenya

Євген зізнався, що хоче вступити до лав ЗСУ, але йому заважають проблеми зі здоров'ям.

"По сьогоднішній день у мене з'являються думки піти служити. Мої емоції, чоловічі, мене туди звали. Мені треба захищати. Мені треба допомагати. Я теж можу цих падлюк вбивати. Чому вони прийшли і руйнують наші життя?! Але я розумію, що у мене є певні проблеми зі здоров'ям, які не сумісні зі службою. У мене травма коліна, розірвані зап'ястя. Але якщо буде нагальна потреба піти, я піду. Я пішов таки. Я навчився стріляти з автомата, кулемета. Куди вставляється патрон, куди ріжок, як звести курок - все це я вмію, знаю. Я навіть купив зброю, є бронежилет, форма, деяка амуніція, в якій я їду на передову для самозахисту", - розповів Кот.

  • Також Євген Кот розповів, що в перші дні війни у них з дружиною були думки усиновити дитину, яка через російське вторгнення залишилася сиротою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого