Лайм

Борис Джонсон зачарував мережу знімком з маленькими сином та дочкою

Люди залишили у коментарях під фото багато компліментів

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який на початку липня оголосив про свою відставку, оприлюднив у мережі зворушливе сімейне фото. На знімку він з маленькими сином та донькою зображений під час перегляду футбольного матчу.

"Ми тут у захваті від Левиць. Англія, вперед!" – підписав фото політик. Кадр він опублікував на своїй сторінці в Twitter.

Фото: twitter.com/BorisJohnson

На знімку родина позувала зі спини. Всі троє сиділи на підлозі перед телевізором та спостерігали за перебігом гри між жіночою національною збірною Англії та німецькою збірною у фіналі чемпіонату Європи з футболу. До слова, збірна Англії тоді здобула перемогу над суперницями з рахунком 2:1.

У коментарях під публікацією користувачі мережі залишили безліч компліментів для Джонсона та його дітей.

Борис Джонсон з дружиною КерріФото: Getty Images

Нагадаємо, у травні 2021 року Борис Джонсон одружився з Керрі Саймондс, яка у квітні 2020 року народила йому сина. Батьки назвали хлопчика Вілфом. У грудні 2021 року у закоханих народилась донька.

Керрі Сімондс – третя дружина Джонсона. Восени 2018 року він розійшовся з другою дружиною Мариною Віллер, з якою був у шлюбі 25 років. Як повідомляло видання The Sun, Віллер викрила свого колишнього обранця у зраді. У період шлюбу у пари народилося четверо дітей.

Фото: Getty Images

Окрім того, Джонсон має дочку, яку, за даними ЗМІ, 2009 року народила мистецтвознавиця Гелен Макінтайр. Політик спростовував ці чутки, заявляючи, що не має бажання публічно обговорювати особисте. Однак у вересні 2021 року британський прем’єр в рамках програми NBC Today все ж зізнався, що має позашлюбну дитину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування