Лайм

Не могла говорити правду: дружина Анатолія Анатоліча пояснила, чому Лобода заговорила про війну не одразу

Співачка мовчала, доки перебувала в Росії

Світлана Лобода, яка багато років жила та будувала кар'єру в РФ, заговорила про війну лише на п'ятий день російського вторгнення в Україну. Кума співачки та дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юла (Юлія Яцечко) пояснила, чому артистка висловила свою позицію не одразу.

В інтерв'ю "КП" в Україні" засновниця продюсерської компанії YULA Company заявила, що Лобода зробила свій вибір ще 24 лютого, але не могла озвучити його публічно, оскільки перебувала в Росії.

Фото: Особистий архів Юли

"Поки вона була на території Росії, то не могла відкрито говорити правду, адже ми всі знаємо варварські методи режиму Росії та тиск. Світлана відповідає не лише за себе та сім'ю, а й за весь свій український колектив", - пояснила Юла.

"І як тільки Лобода покинула територію Росії, відразу відкрито заговорила про війну Росії в Україні та заснувала фонд на підтримку України. Взялася за відновлення дитячого садка в Ірпені та була одним із перших артистів, які на власні очі побачили Бучу та Ірпінь", - додала Юла.

Дружина Анатолія Анатоліча наголосила, що вона не сумнівалася у виборі Лободи, оскільки добре її знає. Але якби співачка обрала "темну сторону", то вони припинили би будь-яке спілкування з нею.

"Якби Світлана обрала інший шлях - знаю точно, ми не змогли б спілкуватися далі. Це просто неможливо, - підкреслила вона. - Всі артисти, які залишилися по той страшний темний бік, стали автоматично ворогами".

Фото: instagram.com/yulattt

Нагадаємо, Світлана Лобода, яка має 13,5 млн підписників в Instagram, значна частина яких - росіяни, у перші дні нападу Росії на Україну не з'являлася в соцмережі, а на п'ятий день записала ролик, у якому закликала зупинити війну. При цьому артистка не стала називати речі своїми іменами і не сказала жодного слова про країну-агресора РФ.

Через те, що Лобода замовчувала про те, хто саме напав на Україну, співачку було занесено до списку знаменитостей, які підтримують або замовчують війну. Пізніше зірка почала вести волонтерську діяльність на підтримку українців і згодом автори платформи TheyLoveWar видалили її зі списків зрадників.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024