Лайм

Світлана Лобода розповіла про переїзд з РФ та можливість повернення

Виконавиця висловила свою думку

Українська співачка Світлана Лобода багато років жила та будувала кар'єру в Росії, однак з початком війни в Україні виїхала з країни-агресорки та засудила злочинну політику Кремля. У новому інтерв'ю артистка зізналася, чи розглядає можливість повернення в РФ.

"Поки влада буде так себе вести, поки вона буде вбивати, буде винищувати наш народ, я не бачу можливості навіть думати про те, що можу повернутися в Москву і жити в Росії. Це виключено", - сказала знаменитість грузинському журналісту Ное Сулаберідзе.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Виконавиця не стала приховувати, що переїзд до Європи дався її родині вкрай важко. Старша дочка співачки Єва сумує за домом і своїми друзями, а 4-річна Матільда ще маленька і не зовсім розуміє, що відбувається.

"Я дуже багато з нею про це розмовляла. Показувала відео та фотографії, пояснювала, чому ми не можемо залишитися. Вона мене чує, розуміє та підтримує, але їй дуже важко. Вона каже: "Мам, я дуже сумую за своїми друзями". Але я говорю, що так склалися наші обставини, що повернутися ми не можемо і не повернемося", - розповіла Світлана про реакцію Єви на переїзд.

Лобода з донькою Євою Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Тільда маленька. Вона часто мене запитує, чому ми живемо в іншому будинку, чому ми переїхали в іншу країну. Я кажу їй, що ми подорожуємо світом, дивимося різні місця, що я хочу, щоб вона знайомилася з різними дітками. Це її заспокоює..., - сказала Лобода про маленьку Матільду.

Лобода з донькамиФото: instagram.com/lobodaofficial

Зірка також зізналася, зараз стала проводити зі своїми дівчатками набагато більше часу, аніж це було раніше. На даний момент доньки артистки знаходяться в таборі, куди зіркова мама їх віддала, щоб вони спілкувалися з дітьми.

"Я зараз дуже багато часу проводжу з дітьми. Євочка і Тільда пішли в табір, я віддала, щоб вони спілкувалися з дітьми. Єва каже, що я ніколи так багато часу з ними не проводила. Вона каже: "Я хочу, щоб у тебе роботи не було, щоб ти завжди була з нами", - додала знаменитість.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Нагадаємо, Лобода не одразу відреагувала на вторгнення РФ в Україну, а лише на п'ятий день. 28 лютого співачка опублікувала у соцмережах відео у сльозах, у якому говорила про "маленьких людей", які не можуть зупинити війну. Проте вже за місяць, 24 березня, виконавиця визнала Росію винною у нападі на нашу країну. Думка колег та шанувальників про співачку досі залишається неоднозначною: хтось пробачив зірку, хтось досі жорстко її засуджує за роки життя та роботи в країні-агресорці РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті