Лайм

Російська акторка Шукшина закликала доносити в ФСБ на людей, які слухають українські пісні в РФ

Прихильниця Путіна зробила заяву

Російська акторка Марія Шукшина, яка відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну, закликала писати доноси на жителів РФ, які слухають пісні українських виконавців, зокрема Софії Ротару та Вєрки Сердючки.

На таку заяву пропутінську артистку підштовхнули "небайдужі росіяни", які минулими вихідними зіткнулися в Москві з "огидним видовищем", пише "Комсомольська правда".

Фото: kino-teatr.ru

"По Москві-ріці в центрі курсують кораблики. З палуб лунає різна розважальна поп-музика. Люди танцюють. І все нічого, але танці під Сердючку та "Червону руту" виглядають глузуванням, потворним і кривим", "Танці під Сердючку та Ротару виглядають недоречно і некоректно. Для когось танці під Сердючку, в принципі, можуть стати провокаційною дискримінацією образу російської людини", - процитувала заслужена артистка РФ повідомлення підписників.

Шукшина подякувала "патріотам" за пильність і заявила, що вважає цей випадок "неабияким", оскільки на повну силу йде "війна культурних кодів". "В умовах воєнного часу пропоную звертатися до федеральної служби безпеки", - зазначила російська акторка.

  • Тим часом Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) змінив слова у своєму хіті з "Євробачення". Тепер замість слів "Lasha Tumbai" артист співає "Russia, Goodbye".
  • Російські актори Володимир Машков та Сергій Безруков, які підтримують напад РФ на Україну, за свої антиукраїнські позиції потрапили під санкції Європейського Союзу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)