Лайм

"Russia Goodbye" в Амстердамі: Вєрка Сердючка вперше виконала оновлений хіт з "Євробачення"

Свій виступ артистка закінчила фразою, яка вже встигла стати культовою

Андрій Данилко в образі народної улюблениці Вєрки Сердючки виступив у Амстердамі. Він взяв участь у благодійному концерті зірок "Євробачення" Embrace Ukraine – #StrivingTogether на підтримку України, де вперше заспівав свій оновлений хіт "Dancing Lasha Tumbai".

У знаменитій пісні росіянам замість "Лаша тумбай" чулося "Раша гудбай, зі зміненим текстом. І після вторгнення РФ в Україну Данилко заявив, що тепер його композиція офіційно називається "Dancing Russia Goodbye". Відео з концерту з'явилося на Youtube-каналі 1+1.

"Я ніколи не співала "Раша гудбай". Тільки "лаша". Але тепер лише "Раша гудбай" і це ще м'яко кажучи", - сказала Сердючка під час виходу на сцену.

Змінилися не лише слова у відомій пісні, а й костюми музикантів із команди Сердючки. Так, гітаристи, барабанщик та інші інструменталісти вийшли на сцену у чорних футболках з білими написами "Х*Й ВІЙНІ" та "F**K THE WAR". На екрані позаду них демонструвалася цитата з пісні СТАСІК "Колискова для ворога": "Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею".

Свій виступ Сердючка закінчила фразою, яка вже встигла стати культовою: "Геть з України, москаль некрасивий. Геть! Геть! Геть!".


Переглянути цей допис до Instagram

VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Нагадаємо, на початку березня Данилко повідомив, що змінив слова у своєму хіті "Lasha Tumbai":

"Для мене ця війна почалася ще у 2007 році. Тільки через те, що я представляв Україну на "Євробаченні" і обігнав групу "Среребро", вони [росіяни] накрутили так людей, що фраза, якої там зовсім не було... Усі були впевнені, що я це співав, я був шокований, я не міг повірити, що на "біле" написали "чорне". "Я не співав це. Ви хотіли почути це, ось ви це почули".

Фото: instagram.com/v_serduchka

У 2007 році на "Євробаченні" Вєрка Сердючка посіла друге місце. Тоді російські пропагандисти почали заявляти про те, що артистка у своїй пісні співала "Lasha Tumbai", а "Russia Goodbye". Через цей скандал Данилку протягом багатьох років довелося постійно говорити, що текст його пісні мав зовсім інше значення. Проте після 24 лютого, коли Росія розпочала повномасштабну війну в Україні, слова у композиції змінилися назавжди – тепер лише "Russia, Goodbye".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр