Лайм

Максимально радію кожній хвилині: TAYANNA показала зворушливі світлини з сином

Співачка намагається більше часу проводити зі своєю дитиною

Українська співачка TAYANNA (справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) разом із сином знаходиться за кордоном, куди виїхала через повномасштабне вторгнення РФ. Війна навчила артистку цінувати кожну хвилину свого життя та більше часу проводити зі своєю дитиною.

Про це виконавиця розповіла на особистій сторінці в Instagram, супроводживши допис теплими фотографіями з 9-річним Даніелем. На зворушливих кадрах мама та син позують на природі, тримаючись за руки, обіймаючись і дуріючи.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Життя людини - найвища цінність. Завжди треба пам’ятати про це та ніколи не здаватися, які б випробування не посилала доля. Дуже шкода, що саме зараз ми всі почали цінувати кожен момент та своє життя, а не робили цього раніше", - зауважила TAYANNA.

"Зараз я максимально радію кожній хвилині перебування разом з сином та рідними. Неймовірно сумую за Україною, татом та братами. Хочу повернутись додому, в рідні стіни, обійняти їх та випити чаю в батьківському дворі!", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Співачка додала, що вірить у те, що скоро війна закінчиться і вона зможе здійснити свою мрію. А також закликала українців берегти себе та своїх рідних, допомагати ЗСУ та не припиняти жити тут і зараз.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Раніше TAYANNA розповідала, що не повертається до Києва заради безпеки своєї дитини. 38-річна зірка вважає, що в Україні в основному залишилися, або вже повернулися, ті артисти, які не мають сімей, а значить "їм нема чого втрачати". Більше того, від повернення додому співачку відмовляє Даніель.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Решетняк народила сина у шлюбі з Єгором Глібом. Пара була разом три роки і розлучилася у 2014 році. Співачка неодноразово розповідала, що у шлюбі з батьком своєї дитини була жертвою домашнього насильства. Єгор Гліб працював саунд-продюсерером у Black Star російського репера Тіматі. 2020 року стало відомо, що він почав зустрічатися з українською співачкою Ані Лорак.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей