Лайм

Перегинають палку: Тарас Тополя розповів, які розваги мирних українців дратують військових

Музикант-парамедик поділився думками після роботи на передовій

Тарас Тополя разом з іншими учасниками гурту "Антитіла" вступив до лав територіальної оборони ще до початку повномасштабної війни в Україні, і сьогодні працює парамедиком на передовій. В інтерв'ю телеканалу СТБ музикант розповів, як військові в гарячих точках ставляться до мирного життя та розваг деяких українців.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Не кожна людина здатна піти на фронт і взяти зброю до рук. На жаль, деякі не зізнаються в цьому і ховаються. Хоча я знаю випадки, коли хлопці говорили: "Я не зможу стріляти, мені страшно. Я боюся, і в цьому страху принесу вам тільки шкоду". І це правильно, коли людина каже правду і пропонує робити якусь іншу роботу на перемогу, заради України, - розповів Тополя. - Я згоден із такою позицією. Є люди, які не можуть за переконаннями взяти зброю в руки, які вірять у щось, і ці люди також можуть знайти себе та робити щось заради перемоги – у тилу, у містах, де відносно спокійно".

Музикант-парамедик переконаний, що мирні жителі не повинні позбавляти себе простих радощів через війну.

"Люди повинні жити, мріяти, посміхатися, жартувати, кохатися, відпочивати. Все це має бути, тому що заради чого ми все це робимо? Ми ж не боремося заради туги, смутку, розпачу і тотального плачу. Ні, майбутнє держави має бути світлим, успішним, усміхненим, - каже він. - Людина не повинна себе картати за те, що вона тут, а десь там хтось помирає. Ні, ти тут, значить ти можеш у цьому місці принести користь. Подумати, як саме, і щось робити. І робити це з гарним настроєм".

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

При цьому Тополя виділив деякі розваги, які дійсно є недоречними.

"Звичайно, є перебори. Перегинають палку, коли відверті хамські вечірки влаштовують, гулянки, якісь речі, які контрастують із тим, що в країні війна. На це люди реагуватимуть негативно", - прокоментував він.

Також лідер гурту "Антитіла" розповів про те, що на фронті захисники України також знаходять час для сміху.

"На війні так само і жартуємо, і сміємося, і робимо якісь дурниці. Тут такі ж звичайні люди. Тут немає небожителів. Усі однакові: хтось у тилу, хтось на передку. Просто хтось узяв на себе таку функцію, а хтось іншу", - каже Тополя.

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв