Лайм

У 82 роки виглядає відмінно: Ксенія Мішина захопилася Ненсі Пелосі

Дізнайтесь цікаві подробиці з біографії політика

2 серпня літак із головою Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі приземлився в аеропорту Тайваню. Поїздку політичної діячки на острів обговорюють усі, і українські знаменитості - не виключення.

Акторка Ксенія Мішина виклала у своєму блозі в Instagram stories, у якому прокоментувала ситуацію навколо Пелосі. Так, зірка зізналася, що захоплюється депутаткою та у свої 82 роки хоче виглядати так само приголомшливо.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Знаєте, що я зрозуміла? Що я хочу як Ненсі Пелосі: у 82 виглядати відмінно, наводити кіпіш на весь світ в ніжно-рожевому брючному костюмі", - написала Мішина.

Ненсі Пелосі відвідала ТайваньФото: Getty Images

Ненсі Пелосі - американська політична діячка, депутатка Палати представників Конгресу США від 8-го виборчого округу штату Каліфорнія, лідерка фракції демократів у Палаті представників. Із 2019 року обіймає посаду спікера Палати представників США, також займала її з 2007 до 2011 року. Навчалась у Вашингтонському університеті Триніті, який закінчила у 1962 році.

Ненсі Пелосі має італійське походження. Вона народилася в Балтіморі, Меріленд, і була молодшою з шістьох дітей Аннунсіати М. "Ненсі" Д'Алесандро (у дівоцтві Ломбарді) і Томаса Д'Алесандро-молодшого, який був конгресменом-демократом від Меріленда та мером Балтімора. Брат Пелосі, Томас Д'Алесандро, також демократ, був мером Балтімора з 1967 по 1971, відмовившись потім йти на другий термін.

Фото: Getty Images

Пелосі захоплювалася політикою з ранніх років. Так, за її словами, вона була присутня на інавгураційній промові Джона Кеннеді у 1961 році.

Після того, як у січні 2007 року Пелосі обрали головою Палати представників США, вона стала першою жінкою на цій посаді за всю історію країни. Крім того, Ненсі стала найбільш високопоставленою жінкою в американській історії на момент вступу на посаду.

Ненсі Пелосі та Володимир ЗеленськийФото: Getty Images

Наприкінці квітня спікер Палати представників США відвідала Київ. Під часу візиту до США Олена Зеленська мала зустріч з політичною діячкою. Вони обговорили необхідність визнання Росії країною-терористом та країною – спонсором тероризму.

Після зустрічі перша леді України поділилася своїми враженнями про Пелосі. Вона зізналася, що вважає Ненсі однією з найсильніших жінок світу.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Вона однією з перших побувала в Україні, переконалася у російських злочинах і, повернувшись, сказала відому фразу: "Якщо Росія не в списку держав - спонсорів тероризму, то цей список потрібно викинути". Я вважаю її однією з найсильніших жінок світу", - написала дружина Зеленського у Instagram.

Фото: Getty Images

Ненсі Пелосі у шлюбі з бізнесменом Полом Пелосі. Пара одружилася у 1963 році. У них п'ятеро дітей: Ненсі Корін, Крістін, Жаклін, Пол та Олександра, а також дев'ять онуків.

  • Чим закінчиться тайванська вистава після приїзду Пелосі на Тайвань? Чому депутатка все ж таки відвідала острів попри погрози з боку Пекіна та якими тепер будуть стосунки двох наддержав світу – читайте у матеріалі "Апострофа".
  • Також дізнайтесь, якою була перша реакція Китаю на візит Пелосі до Тайваню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії