Лайм

Не обговорюючи тему війни: Ілона Гвоздьова розповіла про спілкування з родичами із Криму

У танцівниці там багато рідних по маминій лінії

Хореограф Ілона Гвоздьова, яка нещодавно повернулася з Італії в Україну, родом із Криму. У танцівниці на анексованому півострові залишилися родичі, спілкування з якими з початком повномасштабної війни стало "ні про що".

В інтерв'ю Аліні Доротюк переможниця 5 сезону шоу "Танці з зірками" завила, що спочатку її рідні не повірили, як вітм й більшість кримчан, що Росія вторглася на всю територію України, але коли вона показала фото розбомбленого окупантами будинку своєї свекрухи - спілкування стало "дуже обережним".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"По маминій лінії у нас взагалі всі родичі залишилися в Криму. На початку війни вони не могли повірити, як і, мені здається, 80% населення Криму, що у нас справді відбувається війна. Навіть коли ми показали зруйнований будинок батьків мого чоловіка, я сказала: "Я ж не можу сама прийти і кинути бомбу на будівлю нашої родини", - сказала Ілона.

"Вони якось почали розуміти... Але зараз мама моя спілкується виключно з двома-трьома людьми з нашої родини, і так дуже обережно, так би мовити ні про що. Так: як справи, туди-сюди. Не обговорюючи тему політики та війни. Просто так запитали: живі здорові і добре".

В Криму у Ілони залишився батьківський будинок, який був збудований за життя тата. Мама танцівниці виставила його на продаж, але продати не встигла.

"До війни мама виставляла його на продаж, але цього літа треба було їхати, поновити документи, займатися цим питанням. А зараз я не знаю, як. Час покаже, поки стоїть. Головне, щоб не забрали його і не знесли", - зазначила Гвоздьова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита