Лайм

Дуже економно: Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила за два місяці життя в Італії

Зірка назвала суму

У перші дні війни в Україні хореограф Ілона Гвоздьова разом із сином та донькою виїхала до Італії, де їх прихистила місцева пара. Через два місяці перебування у чужій країні знаменитість прийняла рішення повернутися додому та розповіла, скільки витратила в період життя за кордоном.

У розмові зі Славою Дьоміним Гвоздьова зізналася, що два місяці перебування в Італії з двома дітьми обійшлися їй в 80-90 тисяч гривень. Вона також зазначила, що якби не безкоштовне житло, яке їхній родині надали італійці, витратити довелося б вдвічі більше.

"За моїми загальними підрахунками я десь витратила 80-90 тисяч гривень за два місяці - це включаючи дорогу, перебування в готелях, одяг, їжу і таке інше. Це загалом вся сума – туди і назад. Мені здається, що я дуже економно перебувала ці два місяці за кордоном. Так, ми жили у родини, яка приймала нас безкоштовно. Ці люди нас годували безкоштовно, вони там моїх дітей забирали на якісь гуртки, водили нас до ресторану. Мені здається, моя подорож обійшлася майже вдвічі б дорожче, якби не вони", - поділилася зірка.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Також танцівниця пояснила, чому не оформлювала виплати для біженців у Італії. Вона розповіла, що якби наважилася на цей крок, то, ймовірніше за все, залишилася б за кордоном вже до закінчення війни в Україні.

"Не оформлювала з точки зору психологічного стану. Мені здавалося, що якщо я б закинула це зернятко, трішечки зачепилася там, знала, що в мене є ще рік перебування, що я можу претендувати на офіційну заробітну плату, мені здалося, що я б просто вже не виїжджала до моменту поки не скінчиться вже війна. А там і діти в садочок, і в школу, і я собі думаю: "ні, краще нічого тут не робити", - сказала Ілона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита