Лайм

Віра Кекелія вдруге стала мамою і показала зворушливі фото з малюком

Тепер співачка має двох синів

У травні українська співачка та учасниця "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія оголосила, що готується вдруге стати мамою. 8 серпня артистка порадувала шанувальників довгоочікуваною новиною: вона народила хлопчика.

Віра Кекелія та її чоловік Роман Дуда вже виховують 2-річного сина Івана, і тепер у їхній родині з'явився ще один "красивий чоловік". Фотографії з новонародженим співачка опублікувала в Instagram, супроводжуючи їх зворушливими словами.

Фото: https://www.instagram.com/kekeliavera/

"Ось ми й зустрілися. Ще один красивий і мужній чоловік приєднався до нашої родини, - написала вона. - Дякую Всесвіту, що я вдруге стала щасливою мамою. Дякую Всесвіту, що в мене є сім'я, в якій всі живі та здорові. Дякую Всесвіту, що в мене є неймовірні друзі та подруга, яка постійно на зв'язку і якимось чином, перебуваючи за кілька тисяч кілометрів від нас, все одно зробила пам'ятні знімки. Люблю та обожнюю”.

Фото: https://www.instagram.com/kekeliavera/

Фото мами та малюка по відеозв'язку зробила Марта Адамчук - українська співачка, фіналістка 7 сезону шоу "Голос країни" та колега Кекелії з "Жіночого Кварталу". "Вєруська, наша сім'я стала цього року більшою завдяки вам! Дякую, що ви у нас є! Люблю всім серцем", - відповіла вона.

Фото: https://www.instagram.com/kekeliavera/

Судячи зі знімків та позначок у соцмережах, Адамчук зараз перебуває в Україні, а Кекелія народила другу дитину за кордоном. Подробиць про своє місцезнаходження співачка не повідомила.

Вірі Кекелії 36 років, співачка родом із Харкова. Вона виступала у поп-гурті "А.Р.М.І.Я.", була вокалісткою джазового бенду "Radioband", у 2017 році в команді Сергія Бабкіна дійшла до суперфіналу шоу "Голос країни-7", де поступилася перемогою протоієрею УПЦ МП Олександру Клименку. На проекті Кекелія познайомилася зі своїм чоловіком Романом Дудою і вже у 2017 році зіграла весілля. Їхній перший син народився у 2020 році в Києві.

Фото: https://www.instagram.com/kekeliavera/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю